Tehnički kutak > Tuning skutera
Kako otkriti stvarnu kilometrazu koju je skuter presao?
IZd:
Odličan odnos prodavatelj - kupac :laughing7:
Genesis051:
I... jel' platio servis ???
Mo''š si mislit ! :toothy3:
Ma, zato je teško kupit od nepoznate osobe... još, ako ti neko preporuči skuter, tj. zna mu se povijest, ajde nekako...
Imao sam gotovinu pri ruci, kad mi je, daaavnih godina, prijatelj spomenuo da će prodat kozu (APN-a)...
I pitam ja njega, bi li mi spomenuo, kad je bude prodavao, zainteresiran sam... A kaže on:
Znaš šta, zaje..t ćeš me, pusti to (želio je, naravno, reći da je bio u bijednom stanju, samo da dođe do nove adrese)...
DUBrawa:
hehe da. :icon_thumright: .A teško da češ kupit od poznate osobe neki motor koji ti si sviđa ako nema te poznate osobe. :toothy9: odnosno motora. U krugu. Ipak ako kupuješ nešto šta nema niko oko tebe moraš iz oglasa. Meni je lik isto ušminko tzr-ku za 3500kn. Ja bio sretana kako tako mala cjena ali ipak ispala je to i previsoka cjena. Isto :laughing3: pukla prvi dan gas sajla mašina zaštekala izgorio kalem ,kuplung sajla,kurbla pukla,zupčanici se neki polomili :toothy3: :toothy3: :toothy3: :toothy3: . A jbg kolko para tolko muzike. Al dobro ajde kad več vidiš takvu malu cjenu onda ti je sve jesano. Najgore je kad ti neko nabi cjenu za nešto šta ne valaj. Taj kad ti ga proda nečeš ga više vidit ni čut :glasses9:
Genesis051:
Da, shvatio sam... kad nitko od poznatih (ni njihovi poznati) nema takav stroj na prodaju... onda tražiš...
Dobro sad... kad već malo platiš, pa i popraviš sve to, što si nabrojil, bar znaš na čemu si... nije jeftino, ali si "u toku" sa održavanjem... aaahhhhh... da sad ne duljim...
Nekako, ipak, želiš da te nova igračka služi...bar neko vrijeme, a onda da preuzmeš brigu (i troškove), a ne ovako... ubije ti svaku volju i zadovoljstvo...
DUBrawa:
E baš tako :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: . Zvučiš mi ko da imaš velika iskustva več sa takvim stvarima :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju