Tehnički kutak > Tuning skutera

Kako otkriti stvarnu kilometrazu koju je skuter presao?

<< < (6/8) > >>

IZd:
Takvi se ne javljaju nego šute i rade...

StreetRunner:

--- Citat: speedfight - 25 Svibanj, 2007, 15:53:35 ---na forumu sam negdje pročitao da je dečko sa 57 000 km stavio na 18 000 km i tako ga prodao,pa neka se javi i pojasni neke stvari šta se tiče toga...

--- Kraj citata ---
ne može se javit,trenutno je u bolnici.Trebalo mu je samo 5 km :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

IZd:

--- Citat: StreetRunner - 26 Svibanj, 2007, 12:13:45 ---
--- Citat: speedfight - 25 Svibanj, 2007, 15:53:35 ---na forumu sam negdje pročitao da je dečko sa 57 000 km stavio na 18 000 km i tako ga prodao,pa neka se javi i pojasni neke stvari šta se tiče toga...

--- Kraj citata ---
ne može se javit,trenutno je u bolnici.Trebalo mu je samo 5 km :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---

:toothy10: :laughing7:

Genesis051:
Jbt. ja sam svoj Runner prodao sa (4 godine, i ...) 15850 Km, a izgledao je k'o jučer kupljen... i savjest me uopće ne peče ("čist" sam, prema svom kupcu), osim što sad mislim, da sam mogao biti i strpljiviji,  i dobit 500 Kn više...
Jest',  da su prigovarali, da mogu naći skut za iste pare, i sa manje Km... ali sam naknadno progledao, i shvatio, da sam im trebao i reći: "Pa onda si ga odite kupit, a ne pizdite s tim izjavama meni za spustit cijenu !!!"
Ali eto, ja pristojna osoba...  :icon_biggrin:
Sa svim servisima (i priloženom serv. knjižicom), sa obe nove MC20 (i nešto) Sporty (Save), i sa novom plastikom žmigavca pod sicom, jer je, ona na mjestu, bila napuknuta (nisam dosta digao nogu pri sjahivanju, pa sam ga opičio cipelom)...

piaggiori:

--- Citat: Hrastinski - 19 Svibanj, 2007, 12:21:35 ---a što ak skuter ima digitalni sat ??

--- Kraj citata ---

malo bolje opremljene radionice imaju i za to rjesenje   :binkybaby:

nikako ne mozes znat koliko je skuter presao  :laughing11:
Napravis kao i ja...kupis polovan skuter...i onda...u roku od 3 dana ti pukne remen,vrisne anlaser,regulator struje,izcuri voda,pukne sajla od gasa...i onda lijepo zoves vlasnika i jebes mu mater i kazes mu da ti plati servis  :laughing9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju