Tehnički kutak > Styling skutera

Aprilia SR 50 R, bočni nogar

<< < (2/6) > >>

PROOF:
LOL...kupi bocni nogar i savini ga da ti lezi ako tako zelsi..ali ja ti nebi preporucio..... na pocetku je dobro ali kasnije banana,,, :jerk:

Blesavi_skuteras:

--- Citat: EmirF121 - 27 Kolovoz, 2009, 10:50:29 ---Poz!

Hoću da stavim bočni nogar i je li ovaj dio plastike treba rezati da bih ga postavio?

--- Kraj citata ---
Ako hoces da je skroz nizak onda ti ni netreba bocna nogara nego ga spusti na pod i eto rjesenja..

Bidalot_C30:
aj stavi sliku nogare koju oces stavit...za original nogaru od aprilie tribas rizat to kuda je oznaceno,a za buzzettijevu ti je dovoljna mala kocka ...kupis nogaru i onda vidis koliko ti triba i po potrebi toliko prorizes

Factory.mp3:

--- Citat: Blesavi_skuteras - 28 Kolovoz, 2009, 11:27:08 ---Ako hoces da je skroz nizak onda ti ni netreba bocna nogara nego ga spusti na pod i eto rjesenja..

--- Kraj citata ---
hhahahaha.... dobar si... samo mora da pazi plastike   :laughing1: :laughing1: :laughing1: ... kupis obicnu nogaru i savijes je  :headbang:

EmirF121:
Evo ovaj nogar: Ej Bidalot_C30, vidim da imaš isto SR-ku i giannelli reverse a ja hoću da naručim reverse pa me zanima kakav je za serijalu i kakav je u poređenu sa Yasuni Z, koji je bolji?

http://scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621639680896&target=productdetail&category1=A%3AA_APRILIA%3AA_APRILIA_SR50R&category2=CAT%3ACAT_STYLING%3ACAT_STYLING_SEITENSTAENDER&cid=286534

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju