Tehnički kutak > Styling skutera
Aprilia SR 50 R, bočni nogar
ProDriverGT(TGB):
Da ne otvaram temu novu,jel postoji neki nacin da nogaru modificiram da skuter stoji vise u koso,nagnut?Primjer ko od proofa
stark1:
--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 02 Rujan, 2009, 20:06:01 ---Da ne otvaram temu novu,jel postoji neki nacin da nogaru modificiram da skuter stoji vise u koso,nagnut?Primjer ko od proofa
--- Kraj citata ---
samo je iskrivis..jer i PROOF je ja mislim tako radio
Drnda:
evo jedan savjet... nemoj kriviti nogaru... lijepo ako volis da je skuter visi, da mu se lijepo istice rep... onda stavi podizac amortizera i dobiti ces na nagnutosti.. radije to nego kriviti nogar..
PROOF:
ja imam i podiza ci iskrivljenu nogaru....nemoj to raditi..mozes malo ali nemoj tak jako kao sto sam ja..jer se kasnije od tezine skutera sama jos vise uvine i onda je sranje..nemos ju vise izravnat da stoji normalno jer se svaki put nakon malo duzeg stajanja uvine nazad.... govorim ti iz iskustva..rade neka stoji ravno i amen..nije vrijedno :) :)
Drnda:
cisto informativno.. sto je veci distancer to ce skut biti nakrivljeniji.. ugl, ja sam sebi napravio 6.5 cm i skut je trebao samo mali poticaj da bi se izvalio sa nogara koliko je bio nagnut... tako da...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju