Tehnički kutak > Tuning skutera
pljuje iz auspuha ,ide očajno ,guši se na punom gasu,pali iz 30-te
Iwo SR Tuono:
Okreni ga prema svjetlu i pogledaj iznutra dal dohta,tj dal svjezlost gdje prolazi,ovako se cine ok
Chupsy:
ma nisu lamelice, nekaj si krivo složio treba proć opet kompletan sistem i provjerit
dhorvat:
Ako ima iskre i ako je svjećica mokra nakon malo kurblanja onda ti je kut paljenja krivi vrlo vjerojatno ili preslaba iskra, a ako je suha a ima iskre onda ti je preslab podtlak koji vuče smjesu iz fergazera što može biti radi propišalih semeringa, propišalih spoja blokova ili dihtunga ispod cilindra :icon_thumright:
Ako u čašici fergazera nema benzina onda pak ne valja dovod. Vakum pumpa zaštopana ili tako neš :laughing7:
zolla:
prekrasno :toothy3: ...heben ti skuter ..od kad sam ga kupio nisam ga tjedan dana vozio kako treba ..promjenio sam prije 600km semeringe radilice i još neke..neznam koje ..kako sam se usrećio ..doslovno moram sve promjenit ..svaki šarafčić .tek onda sam miran ..zasad sam već više od pola novo stavio ..šta znači ako je kriv kut paljenja ? TRENUTNO STANJE JE OVAKVO: ima benzina u karb-u ...sviječica baca iskru ...(sad neznam jel slaba il ne) kako da to saznam ?...al je suha kad palim ..nedaje nikakve znakove života ..ni da štucne ..i zna se još uvijek desit dok palim da puca zrak iz auspuha(rijetko) ..to je stanje sadašnje i da napomenem nisam ja slagao ništa ..imam majstora kojeg sad neću reklamirat jer mu moj skuter baš nije primjer za reklamu :laughing7: ..njemu sam rekao da ga kompletno rastavi i promjeni sve što nevalja ..to je bilo prije 600km ..znači išli su semerinzi,nova radilica,novi klip,karike, neš od paljenja ..neznam nesjećam se i još par sitnica ..lijepo 2000kn dao ..sretan ..sad je sve 5 ..upalim 2 puta ide super ..nakon toga nemogu ni upalit ,drugi majstor nađe problem ,nisu zašarafljena 2 šarafa ispred magneta ..ona žica od struje .ovaj zaboravio ..i to zašarafim ,,opet ide super nakon 3 dana sranja počela što sam već nabrojao i eto sad je staoo i više ga ni bog nemože upalit ..haha :dontknow: :o
djsmola:
Jesi probao ispustit gorivo iz karba,pa poslje malo kurblanja vidjet jel ima goriva?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju