Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Leader 180 ccm (x9) + akumulator + remen itd... problemi
duje87:
--- Citat: tonino - 23 Veljača, 2010, 11:28:22 ---Svijetla su bila iskljucena.....ne znam vise sta bi.....da li kupiti punjac pa probat napuniti ili odmah novu bateriju.....ili mozda ne puni pa promijenit regler...
Da li bi trebalo davati normalan napon pri radu da bi bio siguran da puni iako je mozda akumulator u banani ili treba biti 100 % ispravan akumulator da bi pokazao normalne vrijednosti pri punjenju?
--- Kraj citata ---
ako ti je baterija neispravna,onda nema smisla da je pokusavas napunit..najbolje bi ti bilo posudit od nekoga zdravu bateriju i spojit na instrument i vidit jel ti puno,ako je onda s miron kupis novu bateriju,ako nije, idemo dalje
mrcina:
ako imaš para tonino uzmi si akumulator 12v 14mah stat če ti u onu rupu ziher imam ga ja unutra.
tonino:
mrcina danas sam prosao pola grada i malo tko drzi akumulatore.....
ili su smeca ili je preskupo.....
fiamm mi se cini ok, traze u piaggiu oko 300 kn, unibat isto oko 300 kn...i neki landport sam nasao za 220 kn, al mi se cini da je skart i na krivoj strani ima onaj otvor za cjevcicu...svi nabrojani su 12/12
koji ti tocno model imas i koja mu je cijena?
Marino1907:
--- Citat: tonino - 23 Veljača, 2010, 22:59:05 ---mrcina danas sam prosao pola grada i malo tko drzi akumulatore.....
ili su smeca ili je preskupo.....
fiamm mi se cini ok, traze u piaggiu oko 300 kn, unibat isto oko 300 kn...i neki landport sam nasao za 220 kn, al mi se cini da je skart i na krivoj strani ima onaj otvor za cjevcicu...svi nabrojani su 12/12
koji ti tocno model imas i koja mu je cijena?
--- Kraj citata ---
Zato sam ti ja ponudio moj,potpuno nov Fiamm,bez održavanja,idealan za X9 12/12 i cijena 300Kn,u dućanu 510Kn.
tonino:
Jucer ugradjen novi Unibat 12/14, odmah bolje vergla cim je jaci, prethodni bio 12/12.....platio ga 300 kn....
hvala na pomoci svima :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju