Tehnički kutak > Tuning skutera
Auspusi,kitevi,narudjbe i ostala pitanja u svezi dijelova
Giz:
Gljivu sam morao staviti na par dana... ali NIKAD više neče na moj auto ili na moj scoot.
Užas, užas, užas.... Neefikasno, troši, polira termogrupu, ne atomizira smjesu i loše utječe na podmazivanje zbog brzine protoka smjese tj. ne veže se ulje na smjesu kako bi trebalo.
x-plorer:
znaci zakljucak je da u startu odustanem od gljive i da ne diram tvornicki filter
Giz:
Kad dođe kit postoji šansa da češ morati dirati airbox. Jednostavno se izbuše rupe.
Jedina dobra strana tih otvorenih usisnih sustava je zapravo odziv na gas. Sve ostalo je lošije.
Zato se po potrebama dimenzionira veči sustav koji efikasno filtrira usisani zrak.
Samo, to sam primjetio da radi jako jako malo ljudi. Lakše nabit gljivu i čekat da se sve razleti kroz neko vrijeme...
x-plorer:
aha ma vidio sam da ljudi svasta pisu po forumima pa zato pitam...reci mi jel ja te neke dijelove mogu narucit preko neta ili nesto tako slicno...vidio sam da ste mi preporucili gianelli reverse zanima me samo kolika je njegova cijena...i jeli moram uzimat neki posebni posto mi je kineski motor...ili bilo koji.....i jos me samo zanima jeli ja to moram stavljat sve odjednom mislim te dijelove i to ili mogu dio po dio.....
Giz:
Dijelove možeš naručiti preko neta ili preko par članova sa foruma koji če to za tebe napraviti.
Auspuh mora biti napravljen za tvoj scoot, pitanje je samo koju vrstu mašine koristi.
Oko toga ti nemogu pomoči jer neznam, možda netko drugi zna.
A dijelove možeš stvaljati jedan po jedan.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju