Tehnički kutak > Tuning skutera

Auspusi,kitevi,narudjbe i ostala pitanja u svezi dijelova

(1/13) > >>

x-plorer:
Evo naj prije pozdrav svima...Ja sam relativno nov u ovome svemu,pa mi treba pomoc oko mnogih stvari vezanih za moj skuter....Dakle posto nisam bas dubokog djepa i hitno mi je trebao skuter kupio sam si x-plorer f-act znam da nije bog zna sta al ja sam zadovoljan s njim...E sad volio bih napraviti nekakav base tuning ili tako nesto...E tu mi treba pomoc pa ako mi mozete preporuciti neke dijelove...Posto znam da vi ode imate puno iskustva s takvim stvarima...Volio bi znat koji auspuh je naj bolji s obzirom da vozim kineski motor strasno mi se svidja STAGE 6 replica no cuo sam  da skuter puno trosi...koji kit i kako to sve poslagat a da mi se skuter ne raspadne u roku od misec dana skuti mi sada ima 4kw i zanima me na koliko bi ga diglo sa base tuningom i koji bi naj bolje setap trebalo napravit............ETO UNAPRID HVALA SVIMA

gokiSP:
malossi sport kit, auspuh neki tipa zx, lakse rolice, tvrdi federi, kevlar remen...to ti je oko 2500kn

Chupsy:
bolje multivar umjesto remena znaš da je na kinezima boljka to što remen nejde do kraja a samim time su već na 70 u iberturi

gokiSP:
istina al kolko sam imao prilike primjetit i sami remen im nije nesto.. :dontknow:

Luka 0101:
jbg. kolko para tolko muzike

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju