Tehnički kutak > Napravi sam
TUTORIAL: zamjena termo grupe na 2T AC masinama
dzeky:
--- Citat: Giz - 16 Rujan, 2009, 20:01:14 ---Najbitniju stvar nisi ni spomenuo...
OPREZ!!!!!
Kad se stavlja novi igličasti, nove karike i novi klip.... OBAVEZNO SVE NAULJITI TEMELJITO!!!!!
Isto tako, kad se sastavi sve, okrenuti kompletnu radilicu barem 10ak puta da bi bili sigurni da je sve sjelo te isto tako provjerite squish obavezno.
--- Kraj citata ---
cek,evo i ja sam skinuo svoga i ceka se novi pa da ga uceram u cilindar :toothy10: Dajm imalo objasni ovo "nauljiti":koliko nauljiti,dali normalnim uljem sto ide u skut,dali samo cilindar ili :help:
gokiSP:
cilindar, klip, iglicasti..uljem koje tocis u skuter
speed:
--- Citat: dzeky - 05 Siječanj, 2010, 20:30:13 ---cek,evo i ja sam skinuo svoga i ceka se novi pa da ga uceram u cilindar :toothy10: Dajm imalo objasni ovo "nauljiti":koliko nauljiti,dali normalnim uljem sto ide u skut,dali samo cilindar ili :help:
--- Kraj citata ---
da uljem koji toci u skut,samo namazes stijenke cyl i iglicasti umocis u ulje
dzeky:
ljudi puno hvala :icon_thumright:
dzeky:
--- Citat: speed - 05 Siječanj, 2010, 20:33:53 ---da uljem koji toci u skut,samo namazes stijenke cyl i iglicasti umocis u ulje
--- Kraj citata ---
jos jedno pitanje,u cenu se radilica "kupa" dok radi i naravno dok miruje :icon_scratch: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju