Tehnički kutak > Tuning skutera

Napola Malossi

<< < (3/4) > >>

mario_f15:

--- Citat: grunner - 23 Kolovoz, 2009, 22:02:36 ---kod mene su na multivaru kliyaci malossijevi i presli vec bog zna koliko, mijenjao rolice njih nisam...neznam kako to kod tebe tako brzo troši

--- Kraj citata ---
dobar variomat :icon_thumright: :icon_thumright:

SlowRider:

--- Citat: grunner - 23 Kolovoz, 2009, 22:02:36 ---kod mene su na multivaru kliyaci malossijevi i presli vec bog zna koliko, mijenjao rolice njih nisam...neznam kako to kod tebe tako brzo troši

--- Kraj citata ---

a tvoj multivar i ovaj o kojemu je rijec koristi potpuno drukcije klizace.

psycho:
imam ja pitanje pa da pitam ovdje kad je vec tema o tome ovakooo kad negnem motor nekih 10-15 % uljevo neki mi k**ra* kvrcka oko multivara sad neznam jel su
klizaci poderani pa kvrcka onako smo par puta kvrcne i to je to ali u voznji je sve normalno.ajd recite ako ste imali iskustva s tim
hvala :icon_thumright:

ivanm:
ja sam imao na pežou neke crvene klizače na multivaru u par tkm imali su malo lufta, kupim nove u piaggio dućanu neke plave, odvozio 1000 km i skinuo, a ono potrošili se i pukli, oštetili vodilice na multivaru tak da je za smeće..
treba naći kvalitetne klizače..
na piaggiu sam odmah ispolirao vodilice da klizači čim dulje traju, sad ima oko 2500 km i sve je ok..

PROOF:
kupujte polinijeve klizace :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju