Tehnički kutak > Tuning skutera
Napola Malossi
Cobra:
E ovak posto su mi otisli klizaci na Malossijevom variomatu i uzasno se onaj poklopac klima,odlucio sam staviti sa starog variomata poklopac zajedno sa starim klizacima,kad stavim ovaj stari nema nista lufta,samo me zanima jel okej staviti stari poklopac u Mallosi vario???
R@kija:
nebi se s tak necim igro...
btw. kupi si polini klizace!!!
SlowRider:
--- Citat: Cobra - 23 Kolovoz, 2009, 18:27:29 ---odlucio sam staviti sa starog variomata poklopac zajedno sa starim klizacima,kad stavim ovaj stari nema nista lufta,samo me zanima jel okej staviti stari poklopac u Mallosi vario???
--- Kraj citata ---
koji je to "stari" variomat? Isto multivar ili serijski, ili mozda nesto trece :dontknow:
R@kija:
--- Citat: SlowRider - 23 Kolovoz, 2009, 19:34:57 ---koji je to "stari" variomat? Isto multivar ili serijski, ili mozda nesto trece :dontknow:
--- Kraj citata ---
--- Citat: SlowRider - 23 Kolovoz, 2009, 19:34:57 ---koji je to "stari" variomat? Isto multivar ili serijski, ili mozda nesto trece :dontknow:
--- Kraj citata ---
ja
--- Kraj citata ---
mislim da misli na seriski!!
grunner:
serijski je vjerovatno, po meni ne bi to valjalo, ide to ali ne moze biti isto nikako.kupi klizace.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju