Tehnički kutak > Tuning skutera

Napola Malossi

(1/4) > >>

Cobra:
E ovak posto su mi otisli klizaci na Malossijevom variomatu i uzasno se onaj poklopac klima,odlucio sam staviti sa starog variomata poklopac zajedno sa starim klizacima,kad stavim ovaj stari nema nista lufta,samo me zanima jel okej staviti stari poklopac u Mallosi vario???

R@kija:
nebi se s tak necim igro...

btw. kupi si polini klizace!!!

SlowRider:

--- Citat: Cobra - 23 Kolovoz, 2009, 18:27:29 ---odlucio sam staviti sa starog variomata poklopac zajedno sa starim klizacima,kad stavim ovaj stari nema nista lufta,samo me zanima jel okej staviti stari poklopac u Mallosi vario???

--- Kraj citata ---

koji je to "stari" variomat? Isto multivar ili serijski, ili mozda nesto trece  :dontknow:

R@kija:

--- Citat: SlowRider - 23 Kolovoz, 2009, 19:34:57 ---koji je to "stari" variomat? Isto multivar ili serijski, ili mozda nesto trece  :dontknow:

--- Kraj citata ---

--- Citat: SlowRider - 23 Kolovoz, 2009, 19:34:57 ---koji je to "stari" variomat? Isto multivar ili serijski, ili mozda nesto trece  :dontknow:

--- Kraj citata ---

ja

--- Kraj citata ---
mislim da misli na seriski!!

grunner:
serijski je vjerovatno, po meni ne bi to valjalo, ide to ali ne moze biti isto nikako.kupi klizace.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju