Općenito > Generalno o skuterima

CFMOTO e-jewel

<< < (8/10) > >>

Doomsday:
Nažalost, Mrc, mo'š ga 'ebat, da prostiš... Takvi je doša iz tvornice... Ka i većina kineskih skutera... Montirani su zadnji amortizeri koji su i proizvedeni takvi, bez ulja, jer su takvi jeftiniji, a često i na zahtjev uvoznika, koji dobiju izbor kad naručuju oće li ovakve ili onakve djelove na skutu, šta se sve odrazi na cijeni... :sad3:

Ali, sve se svodi na 'buyer beware'... Zato, prije kupovine, skinite skuter sa nogara, pridržite ga lijevom rukom za volan sa lijeve strane, a desnom pritisnite naglo i jako na sjedalo... Ako se samo vrati i ostane miran, sve OK... Ako nastavi lagano federirat gori-doli, nema prigušenja, i ja neznan bili opet takav skut uzeja... :dontknow:

Punisher:
Ne znam kako uopće mogu (smiju) prodavati takve skutere... to je po meni totalno neispravan skuter onda ako su takvi amortizeri...
Za auto nikad nećeš naći takve amortizere (pri kupnji naravno)  :dontknow: :dontknow:

mrcina:
upravo stoga možeš reklamirati amortizere bez obzira jesu li takvi došli iz tvornice ili ne .
znase koji je posao amortizera. amortizer bez ulja je isto kao i ti bez zaštite u vožnji.
traži zamjenu amortizera ali prije ugradnje ih testiraj pa ako su isti kao ovi neugrađuj nego skini svoj odnesi u inspektorat na ispitivanje kvalitete pa da vidiš sranja.

Punisher:

--- Citat: mrcina - 03 Svibanj, 2007, 17:23:10 ---upravo stoga možeš reklamirati amortizere bez obzira jesu li takvi došli iz tvornice ili ne .
znase koji je posao amortizera. amortizer bez ulja je isto kao i ti bez zaštite u vožnji.
traži zamjenu amortizera ali prije ugradnje ih testiraj pa ako su isti kao ovi neugrađuj nego skini svoj odnesi u inspektorat na ispitivanje kvalitete pa da vidiš sranja.

--- Kraj citata ---
Pa mislim da bi tako i trebalo... inače nemam pojma kako to uopće prolazi i prvi tehnički pri kupnji... to ti je takoreći kupnja smrtonosnog vozila  :angry7: :angry7: :angry7:
Javiš inspektoratu a i savezu za zaštitu potrošača pa da vidiš kad novine počnu 'vikati'...

mrcina:
ha čuj kod prvog te ne gleda jer se smatra da je kao novi ispravan.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju