Općenito > Generalno o skuterima

CFMOTO e-jewel

<< < (7/10) > >>

filiplatinovicz:
I svim će penzićima potkovat glave s kacigama... kako su mnogi zaboravljivi da be odu na vožnju bez opreme
  :happy6:

john_wayne:
 Niste napisali kako ste zadovoljni sa kinezima??? (CFMOTO e-jewel i e-charm) prošlo je godinu dana. zanima me dojam?

Doomsday:
Čuj, do sada nikakvih problema... Osim moje gluposti u par navrata... :laughing7:

Ali, kako san prije par godina vozija bratovu Yamahu Majesty 125, mogu ti reć, u sitnicama, razlika je nebo/zemlja... :icon_biggrin:

Samo, kad se uzme u obzir da je Yamaha došla skoro 3 puta više, razlike opet nisu tako strašne... :toothy3:

Gomila škripanja, cijukanja, i vibriranja, ali do sad, toči i vozi... :icon_thumright:

Jedino šta me stvarno nervira je zadnji amortizeri... Prebolija san dimenziju zadnje gume 110/80-16 koja kao zadnja ne postoji na ovoj planeti osim u Kini, jer ću uzet 120/80-16 ka šta ima Honda SH, ali zadnji amortizeri... Nemaju ulja u ulošku, nema nikakvog prigušenja, radi samo opruga... Za popizdit... :angry9:

Nadan se da ću 'with a little help from my friends' uspit i to riješit, na radost svoje bolje polovice... :toothy9:

A proša san 4400 km od 7-8 miseca prošle godine... :frajer:

mrcina:
a što nisi reklamirao te amortizere jer nevjerujem da su bili bez ulja u tvornici prilikom proizvodnje istih več se nešto desilo od vremena transporta,instalacije te prodaje skutera.
moguče je da su uzeli starije amortizere kod kojih su gumice se stvrdnule pa je ulje iscurilo još prije kupovine.ako je tako neka zamjene pod garancijom.

eladio:

--- Citat: john_wayne - 03 Svibanj, 2007, 08:06:33 --- Niste napisali kako ste zadovoljni sa kinezima??? (CFMOTO e-jewel i e-charm) prošlo je godinu dana. zanima me dojam?

--- Kraj citata ---

moj je napravio cca 10soma km i vise manje nije bilo nekih problema (zamjenjen ventilator kilera jedino i to u jamstvu) i sad se sporim oko totalke..

pa ako je tko zainteresiran da ga kupi i slozi (nesto plastika i prednje vilice i tako to jel  :toothy3: ) neka se javi  :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju