Tehnički kutak > Styling skutera

Slaganje neonke ko sta di

<< < (2/10) > >>

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: Factory.mp3 - 22 Kolovoz, 2009, 14:43:47 ---koliko se secam crvena ti je plus a odmah ona crna ti je minus, pored crvene zice ti je minus... barem se ja tako otprilike secam... Proof moj idol!!  :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:

--- Kraj citata ---

crvena plus crna minus..ok a sta sa ostalih 6 žica? mislim na ove unutarnje na konektoru 2 crne plus 2 žute i 2 crne plus jedna žuta?
Jel ih sve moram zavintat na aku?

Factory.mp3:
e ajde idem ja probati to napraviti pa da ti javim? neso cu prikljucim da vidim kako tacno ide pa da ti javim? jel ti nije toliko hitno?

Factory.mp3:

--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 22 Kolovoz, 2009, 14:28:40 ---

--- Kraj citata ---
pa nisam dobro video kako ide do konektora vidis zutu i crnu zicu sto idu do konektora? e to su plus i minus...te dve zice negde prikljuci na komp ako obrni ih pa vidi kako hoce da radi pa ces znati koja je plus a koja minus...

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: Factory.mp3 - 22 Kolovoz, 2009, 14:59:48 ---pa nisam dobro video kako ide do konektora vidis zutu i crnu zicu sto idu do konektora? e to su plus i minus...te dve zice negde prikljuci na komp ako obrni ih pa vidi kako hoce da radi pa ces znati koja je plus a koja minus...

--- Kraj citata ---

Jaooooo na skuter to slazem..pitam te kako to na aku prikljucit kuzis? ako mi neko moze nacrtat koje zice od konektora idu na koji pol i di da ih zavintam...ZNAČI NA SKUTER OVO IDE  :drunken_smilie:

PROOF:
gle sad ovak...odrezi najdalje sto mozes ove 2 zice(crnu i crvenu,ali da su same) i onda samo ubacis  prekidac kojeg isto odrezes te to spoji na aku...nebi smjelo biti problema....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju