Tehnički kutak > Styling skutera
Slaganje neonke ko sta di
ProDriverGT(TGB):
Sve je kupljeno,sve je slikano i pospojeno u jedno,zanima me sta s ovim konektorima kako cu to na akumulator spojit? I ako moze uz objasnjenje objasnit i koji je plus a koji minus..i molim bez onih koji ce prigovarat na te lampice,nek si oni stave na svoj sta hoce,hvala!
PROOF:
neces moc to na aku spojit...to odrezi i onda spoji.... na + i - ,,,,,,,,,,,
Factory.mp3:
--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 22 Kolovoz, 2009, 14:28:40 ---Sve je kupljeno,sve je slikano i pospojeno u jedno,zanima me sta s ovim konektorima kako cu to na akumulator spojit? I ako moze uz objasnjenje objasnit i koji je plus a koji minus..i molim bez onih koji ce prigovarat na te lampice,nek si oni stave na svoj sta hoce,hvala!
--- Kraj citata ---
koliko se secam crvena ti je plus a odmah ona crna ti je minus, pored crvene zice ti je minus... barem se ja tako otprilike secam... Proof moj idol!! :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:
ProDriverGT(TGB):
--- Citat: PROOF - 22 Kolovoz, 2009, 14:37:55 ---neces moc to na aku spojit...to odrezi i onda spoji.... na + i - ,,,,,,,,,,,
--- Kraj citata ---
Da odrezem konektore??Jel mi mozes pokazat koji je minus a koji plus na zici?Sjebat cu te polove,daj pomozi :help:
Factory.mp3:
--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 22 Kolovoz, 2009, 14:45:19 ---Da odrezem konektore??Jel mi mozes pokazat koji je minus a koji plus na zici?Sjebat cu te polove,daj pomozi :help:
--- Kraj citata ---
da odrezi to... brate ja mislim da je to ono sto sam ti rekao... tako sam ja pravio za komp... :happy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju