Općenito > Propisi

uvatilo brajo

<< < (4/6) > >>

luna500rr:

--- Citat: 3alfa3 - 23 Kolovoz, 2009, 13:30:14 ---Bilo je negdje rijeci da je lik kupio (za 200tinjak kuna) i vozio neregistrirani tomos automatik bez dozvole, kacige i bio zaustavljen od policije.
Kazna - 50tak takvih automatika  ;D

--- Kraj citata ---

To je moj kolega s tomosom, a najgore u svemu napisa mu Japancev brat, stunt_master-ov susjed :angry7:

stunt_master:

--- Citat: luna500rr - 23 Kolovoz, 2009, 17:42:51 ---To je moj kolega s tomosom, a najgore u svemu napisa mu Japancev brat, stunt_master-ov susjed :angry7:

--- Kraj citata ---

ma kome to je on napisa kaznu

stunt_master:

--- Citat: luna500rr - 23 Kolovoz, 2009, 09:16:07 ---Koliko si kazna nabroja toliko vrjedi novi SF2 :o

Pajdo to su velike pare, ja bi i za manje prebio pandura ili dva, jer sve preko vrjednosti vozila je po meni pljacka... Jedan mali u gradu me moli da mu napravim malog silverstona da se moze vozat, ja ga nezelim praviti, jer ako mu napisu 1-2t eura, neznan kako bi je platio, ima samo mater jedva spajaju kraj s krajem...
Vidijo san da ih ima sa puno fora i iskustava s prometnom policijom ovdje pa pokusaj se na nesto zalit, sva srica da nisu stavili SF-a na valjke, bili bi na vjestima...

--- Kraj citata ---

ta ti je dobra ali malo su mu znaš i sam ležajevi radilice u kur*u pa nebi baš pokazalo realnu njegovu brzinu

luna500rr:

--- Citat: stunt_master - 24 Kolovoz, 2009, 12:44:33 ---ma kome to je on napisa kaznu

--- Kraj citata ---

Jednom čičavom liku mislim iz gornjih vinjana ili prolosca ili lovreća, nesjecam se vise...
8000kn za neregistriran tomos bez papira, bez kacige i bez vozacke ikakve, falilo mu par dana da dobije za C kategoriju kako je iz prometne skole...
Ja sam se naprimjer trkao s istim policajcem, on s vespom, ja sa lunon, je poteze vespa jeba majku :o

stunt_master:

--- Citat: luna500rr - 24 Kolovoz, 2009, 13:05:45 ---Jednom čičavom liku mislim iz gornjih vinjana ili prolosca ili lovreća, nesjecam se vise...
8000kn za neregistriran tomos bez papira, bez kacige i bez vozacke ikakve, falilo mu par dana da dobije za C kategoriju kako je iz prometne skole...
Ja sam se naprimjer trkao s istim policajcem, on s vespom, ja sa lunon, je poteze vespa jeba majku :o

--- Kraj citata ---

jeli jaca od tvoje lune

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju