Općenito > Propisi

uvatilo brajo

<< < (3/6) > >>

stunt_master:
evo vam vamo cijela tema,.....         

http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=22783.0

naravo počasni vozač sam bio ja :BangHead: :BangHead: al imo sam kacigu al suvozač nije al nije njega ni pisao

kristijanSR70:
To druga stvar da si ti njem prodo skuter tj. Na tebi je al imas ugovor o prodaji,a ovako je tvoj tako da je kazna za kacigu 1000 a neregan skuter i neodjavljen oko 6000kn,ako te zapiso,to dodje postom,lega ti placa kacigu i neposjedovanje vozacke a ti ovih 6000kn,tak je bilo u 10 mjesecu 2008,ko zna sad je recesija mozda je i veca..gadno jbga

Nikon:
ako nemas nikakvu vozacku = 5 do 15 tisuca kuna.. ako imas B kategoriju dobit ces 2000kn + 1000 za kacigu + 2000 za voznju tehnicki neispravnog skutera

vlasnik ce dobit sta san gori napisa.. posto nemas pravo na upravljanje, dobit ce 2000kn jel ti je da motor, 3000kn jel je neosiguran i 700 sta je neodjavljen...

je van lipo sad uf... ja jos placan 2000 sta me pijanog uvatilo  :drunken_smilie:

luna500rr:
Koliko si kazna nabroja toliko vrjedi novi SF2 :o

Pajdo to su velike pare, ja bi i za manje prebio pandura ili dva, jer sve preko vrjednosti vozila je po meni pljacka... Jedan mali u gradu me moli da mu napravim malog silverstona da se moze vozat, ja ga nezelim praviti, jer ako mu napisu 1-2t eura, neznan kako bi je platio, ima samo mater jedva spajaju kraj s krajem...
Vidijo san da ih ima sa puno fora i iskustava s prometnom policijom ovdje pa pokusaj se na nesto zalit, sva srica da nisu stavili SF-a na valjke, bili bi na vjestima...

A jeba sebe kođi mali uvik lišo prođe...

3alfa3:

--- Citat: luna500rr - 23 Kolovoz, 2009, 09:16:07 ---sve preko vrjednosti vozila je po meni pljacka...

--- Kraj citata ---

Bilo je negdje rijeci da je lik kupio (za 200tinjak kuna) i vozio neregistrirani tomos automatik bez dozvole, kacige i bio zaustavljen od policije.
Kazna - 50tak takvih automatika  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju