Ovako u zadnji mozda 100km voznje mi se pocelo desavat sljedece ....motor dok nije na radnoj tempraturi znaci 3-4 crtice a radna je 6 ....sve je extra kdorz ubrzanje 10500 rpm malo i vise kad je hladniji sve super ide vuce...na pustanje i davanje gasa cimne lijepo ....eh kad se zagrije na radnu i poslije mozda 15 min voznje tako ...desava se ovo...stanem na semafor ..dam gas motor krene lijepo vuce extra ali kazaljka za rpm stane na 10100 i jednostavno kao da mi kad dodje na te obrtaje izgubi snage 10% jednostavno slabije vuce...isto kao da sam na valjcima kakvim znaci gas je tu full ali skuter samo se vrti a ne ide ....pustim gas dam nema onog cima ....poslije toga npr stanem jos jednom,dva puta na semafor i krenem ...sve super obratji na 10500 gdje su i prije bili i tu bi i trebali...motor ide ko lud ...vrti se ide ..pustim gas dam ,bas se lijepo osjeti ono da cimne a ne kao kad se vrti na 10100 jednsotavno pustim i dam gas on kao da stoji.....opet sve ok 2-3 kretanja ali sljedece opet 10100 rpm i to je to....svi djelovi u prenosu su novi stavljeni priej cca 1000km ...osim primara,sekundara i polutki zadnji....znaci ovo multivar,delta,wingbell,rolnice,klizaci,remen ,centralni,oprugice na kvacilu su prije 1000km stavljeni novi...do cega bi moglo biti imal iko ideje ?? da napomenem ajde konto sam premala dizna ili nesto...isto se ponasa i sa vecom diznom 5 brojeva i vise....eh sa diznom ovom koja je sad i kad stavim gljivu nema tih problema ....vrti se 10500 cak i 10800 i ide kao sto i treba....