Tehnički kutak > Tuning skutera

Fergazer - kako??

<< < (4/6) > >>

speed:
ako ti je skut serijala serijske rolice-66kn+tri klizaca 12kn,remen serijski oko 150,bolje uzet malossi kevlar-200-tinjak kuna,federe ne treba mjenj :icon_thumright:at

ivanm:
pošto si u zagrebu, a u forticaru su klizači po 15 kn komad, a i sumnjam da su ti otišli, drže oni dosta dugo, isti su ko kod piaggia, a u piaggiu su stvarno jeftiniji..
ako baš hoćeš zamjeni ih, a ako ideš u vukovarsku potraži rolice malossi, 16x13, 9.0 gr i stavi njih umjesto serijskih, jer serijske imaju željezni uteg a malossi mesingani pa u slučaju trošenja do nule neće oštetiti variomat, što u slučaju serijskih hoće..(to se meni dogodilo, odnosno vlasniku prije mene)..
svječicu NGK BR7HS i to je to..
malossi kevlar je 240 kn i nepotreban je serijali, ako baš hoćeš malossi, uzmi special belt, košta ko i serijski znači 150 kn..

Punisher:
Ako ti je skuter do sada lijepo išao onda samo zamijeni dijelove istim (remen i rolice, možda odmah i centralni feder), a opruge na kvačilu promijeniš ako vidiš da ti skuter ne starta (kreće s mjesta) dobro...

ivanm:
slažem se, ali rolice svakako neke druge(malossi), jer su originalne katastrofa..
govorim iz iskustva, tak sam bacio jedan variomat..

Tino22:
Aha.A ove rolice od 9 grama su iste težine kao i serijske ili...?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju