Općenito > Generalno o skuterima
Luna speedjet
ChRiStIaN:
Eo danas poblize pogledao ovaj skuter i mogu ga puuuuno puno pohvalit jer je ostavio kt odlican dojam na mene!
Mdoel koji kao zamjenjuje visionku, ne sam oda djeluje kvalitetnije nego to stvarno i jest! Za razliku od krhkih plastika na visionu ove su puuno cvrsce i bolje a za dizajn da ne pricam! Moto je fkt odlican i za tu cijenu mi se cini da nema fkt nsi bolje! kosta 7990 kuna . Probal sam ga vozit, zvuk puuuno bolji nego vision, ima ok spuh, izgleda kao neki losiji rezonanac, solidna ubrzanja, nije trom ko vision u startu a krajnja po satu 70-75
Eto tolko...tolk osam pod dojmom jer sam imao lsoa iskustva s lunom pa da podjelim i jedno dobro! ;)
PROOF:
coool :))
animatrix:
sad znam kad budem kupovao plastike s kojeg skutera da uzimam
ChRiStIaN:
I da...plus toga, skuter je na prvi dojam ogroman...fkt recimo pase nekome ko je visine iznad 180cm. Kad sjednete (bar meni) polozaj za upravljacem je jako ugodan i dobar! :icon_thumright:
Ako netko zna koje su promjene u agregatu naspram visiona i sta pase od atermarket djelova na taj skuter?
dhorvat:
--- Citat: ChRiStIaN - 19 Kolovoz, 2009, 23:02:38 ---Eo danas poblize pogledao ovaj skuter i mogu ga puuuuno puno pohvalit jer je ostavio kt odlican dojam na mene!
Mdoel koji kao zamjenjuje visionku, ne sam oda djeluje kvalitetnije nego to stvarno i jest! Za razliku od krhkih plastika na visionu ove su puuno cvrsce i bolje a za dizajn da ne pricam! Moto je fkt odlican i za tu cijenu mi se cini da nema fkt nsi bolje! kosta 7990 kuna . Probal sam ga vozit, zvuk puuuno bolji nego vision, ima ok spuh, izgleda kao neki losiji rezonanac, solidna ubrzanja, nije trom ko vision u startu a krajnja po satu 70-75
Eto tolko...tolk osam pod dojmom jer sam imao lsoa iskustva s lunom pa da podjelim i jedno dobro! ;)
--- Kraj citata ---
E moj kićo, još nisi naučio, a kolko si već na forumu.
Ekipa ovdje je jako lijena (kao i autor ovog posta) označit luna speedjet, kopirati to, otvoriti google>slike i paste i enter pa se moraš ubuduće pripremit na takve stvari: :toothy3:
http://images.google.hr/images?hl=hr&source=hp&q=Luna+speedjet&btnG=Pretra%C5%BEi+slike&gbv=2&aq=f&oq=
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju