Općenito > Generalno o skuterima

Luna speedjet

<< < (2/9) > >>

PROOF:

--- Citat: dhorvat - 20 Kolovoz, 2009, 09:02:15 ---E moj kićo, još nisi naučio, a kolko si već na forumu.

Ekipa ovdje je jako lijena (kao i autor ovog posta)  označit luna speedjet, kopirati to, otvoriti google>slike i paste i enter pa se moraš ubuduće pripremit na takve stvari:  :toothy3:

http://images.google.hr/images?hl=hr&source=hp&q=Luna+speedjet&btnG=Pretra%C5%BEi+slike&gbv=2&aq=f&oq=

--- Kraj citata ---
hahha i markov speedfight :)

ChRiStIaN:
i kaj onda horvat?  :dontknow: pa lako je svima nac info na netu i slike, al ovo je iskustvo iz prve ruke koje sam htio podjelit s ljudima na forumu...u cem je problem?!  :dontknow:

dhorvat:

--- Citat: ChRiStIaN - 20 Kolovoz, 2009, 16:23:55 ---i kaj onda horvat?  :dontknow: pa lako je svima nac info na netu i slike, al ovo je iskustvo iz prve ruke koje sam htio podjelit s ljudima na forumu...u cem je problem?!  :dontknow:

--- Kraj citata ---

....smajlići... ono  ::) ::) ::)

ChRiStIaN:
ne shvatio sam al sam ti na krivi nacin htio napisat...kak velis, lako je ukucat i nac slike i podatke...al to je sve goli k**ra*! ja sam imo lsoe misljenje o tom motoru jer sam to misljennje stvori ona iskustvu sa svojom prijasnjom lunom...nakon malog testa promjenio sam misljenje i skutercic mi se dopada!  :)

dhorvat:

--- Citat: ChRiStIaN - 20 Kolovoz, 2009, 16:28:10 ---ne shvatio sam al sam ti na krivi nacin htio napisat...kak velis, lako je ukucat i nac slike i podatke...al to je sve goli k**ra*! ja sam imo lsoe misljenje o tom motoru jer sam to misljennje stvori ona iskustvu sa svojom prijasnjom lunom...nakon malog testa promjenio sam misljenje i skutercic mi se dopada!  :)

--- Kraj citata ---

fora je. Kopija nove SR-ke  :glasses9:

Ako je osjećaj u vožnji dobar onda OK.  :headbang:

Ali radije kupim polovnog minarellija  :jerk:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju