Tehnički kutak > Styling skutera
farbanje felgi
Factory.mp3:
a kakve felne imas jesu ofarbane? meni nisu bile ofarbane nego cist aluminijum... e sad ja sam uzeo smirglu u ruke i ismirglao da budu lepe i glatke, i posle odneo na plastifikaciju i nema sanse da se skine farba... samo vozi i peri... bolje od spreja i od farbe :)))
dino gp1:
--- Citat: Factory.mp3 - 20 Kolovoz, 2009, 01:54:26 ---a kakve felne imas jesu ofarbane? meni nisu bile ofarbane nego cist aluminijum... e sad ja sam uzeo smirglu u ruke i ismirglao da budu lepe i glatke, i posle odneo na plastifikaciju i nema sanse da se skine farba... samo vozi i peri... bolje od spreja i od farbe :)))
--- Kraj citata ---
Pročitaj prvi post još jednom! :cvikeri:
Factory.mp3:
procitao sam ga ja... ali mu kazem sta je bolje od kompresora!
Hrga:
pa i mislim farbat sad na kompresor a ne opet fusharit sprejem pa me zanimalo dal moram skinit boju skroz to sto je sprejem farbano... ono ok se drzi al posto mi je poznato na plastikama da bude sranja kad je sprej ispod pa da nece tako i sa felgama bit... ;)
Factory.mp3:
skini taj sprej i lepo ofarbaj kompresorom i cao.. neces imati problema! samo pazi kada budes nekad menjao gumu, meni je jedan vulkanizer sjebao felnu, stavio je za masinu koja skida gumu i one viljuske sto drze felnu ogrebale mi ivice... i samo zbog toga sam morao opet smirglati i ponovo farbati
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju