Tehnički kutak > Styling skutera
farbanje felgi
Hrga:
ovako zanima me u vezi farbanja felgi ofarbane su sprejem onako fino :D i sad mene zanima ja bi ofarbo sad na kompresor jel kvalitetnije je :D i sad me zanima dal moram skroz skidat boju il samo ovo ismirglat?
cameosb:
eo pogledaj moje u projektima
farbano sprejom,al ne gotovim već napravljenim
svi su se iznenadili koliko je dobro ispadne,samo kazem,nek ti naprave akrilnu boju i napune u sprej
a što se tiče šmirglanja,uzmeš vodobrusni 800 i samo skines gornji dio laka na boji felge,za felgu cirka 10ak minuta,opereš odmastiš osušiš i špricaj
shegy:
--- Citat: cameosb - 19 Kolovoz, 2009, 13:24:48 ---eo pogledaj moje u projektima
farbano sprejom,al ne gotovim već napravljenim
svi su se iznenadili koliko je dobro ispadne,samo kazem,nek ti naprave akrilnu boju i napune u sprej
a što se tiče šmirglanja,uzmeš vodobrusni 800 i samo skines gornji dio laka na boji felge,za felgu cirka 10ak minuta,opereš odmastiš osušiš i špricaj
--- Kraj citata ---
a sta ako je farba ispod akrilna a ti farbas nitro na nju? ( a i akrilnu boju nemas u svim nijansama kao nitro)
bilo bi ljepo kad bi se skinula boja pa bacio spric kit! i onda pobrusis sa nekim vodobrusnim i onda par slojeva boje i na kraju lak! sa sprejom moze ispasti i bolje nego kompresorom! ako znas raditi!
cameosb:
e to ne bih znao,kiki je vjerojatno imao na mojima na nitro bazi,a ova sad je akrilna i super se primila
gun_rider:
--- Citat: shegy - 19 Kolovoz, 2009, 14:30:19 ---a sta ako je farba ispod akrilna a ti farbas nitro na nju? ( a i akrilnu boju nemas u svim nijansama kao nitro)
bilo bi ljepo kad bi se skinula boja pa bacio spric kit! i onda pobrusis sa nekim vodobrusnim i onda par slojeva boje i na kraju lak! sa sprejom moze ispasti i bolje nego kompresorom! ako znas raditi!
--- Kraj citata ---
momak ne seri kvake...napisa si samo hepu gluposti i baljezgarija :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju