Ostalo > Motocikli

Yamaha TZR 125 iskustva

<< < (13/15) > >>

Nikon:
od prike neki lik prodaje AF1 samo polini 180 kit 4000kn triba samo prominit lezajeve radilice  :binkybaby:

Ceki21:

--- Citat: Nikon - 08 Lipanj, 2007, 10:43:23 ---od prike neki lik prodaje AF1 samo polini 180 kit 4000kn triba samo prominit lezajeve radilice  :binkybaby:

--- Kraj citata ---

Samo to ?

Pa moras cijeli motor raskopati da to promijenis...

DUBrawa:
ne kužim jel to cjeli motor ili samo kit prodaje  :icon_biggrin:  :icon_biggrin: . Ako je cjeli motor  :laughing3: dao bi nekom da mi promjeni. Ja rađe nebi kopo da ne ostane motor za uvjek raskopan. A kaj nemože mi neko uzet puno da to promjeni... ??

Nikon:
da Samo to jer dobis motor koji je u papirima 125ccm a ima kit od 180ccm .. 200 na sat uvati ko od sale.. registrira se normalno.. ima gianelli duvalicu na sebi

a ti nadji za 4000kn 125icu u koju ne treba ulozit nista i ja tebi dam 1000kn preko za proviziju

DUBrawa:
a ček to nije iz oglasa to ti negdje nabaviš??? Pa ja sam itekako zainteresiran.... Šta treba znači promjenit ležajeve na radilice. Mislim znam da nije samo to uvjek treba još dosta uložit ali dal je bar u stanju da to liči na nešto ?  :laughing3:  :laughing3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju