Ostalo > Motocikli

Yamaha TZR 125 iskustva

(1/15) > >>

DUBrawa:
Pa eto zanima me ko ju je vozio ku ju ima i kakva iskustva imate sa njima. Meni je to zasigurno najbolja 125-ica al me zanima kolko vaše idu i ako možda imate slike. Ja sam imo iz 98 god i sigurno ponovno mislim uzimat ju . Imo sam i 93 god. Pa da čujem vas :  :headbang:

DUBrawa:
Eto ovdje me zanimaju vaša iskustva sa njima koje su po vama najbolje i koje se najviše isplati uzet. Naravno znate na šta mislim . na sport. Tipa yamahe tzr 125 hjonde nsr itd......  :toothy10:  :toothy10:  :toothy10: . Pa eto neka svako napiše neko svoje skustvo sa 125-icom

hellboy_90:
sine, otvorio si 3 teme sa istom tematikom... 125ccm3 i TZR... msm... nhf, ali malo ga pretera...

DUBrawa:
Pa kad niko en odgovara na ni jednu. Neznam kako da se izrazim sa naslovom  :laughing3: . Pa šta ovdje ne vozite prave otore? nego samo prdilice?

divljakusa:
hmh...ti ne citas naslov stranice MOJSKUTER....hmh....vjerujem da ih dosta ovdje ima i lezaljke....al ti su ulogirani i na drugm forumima pa tamo pricaju o njima....a ne i ovdje...kJ ne?pa tako...lijepo ti je decko predlozio forum...i to je to :-)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju