Ostalo > Motocikli
Yamaha TZR 125 iskustva
DUBrawa:
Ima ih kolko očeš. Na bacanje :icon_biggrin: . I je nsr-ka je najbolja 125.ica. Bar najkvalitetnija. A ja sam mislio da je f slabija. :icon_biggrin: . Znači ima i sa oklopima? Ali oped su ružne i preskupe. Ove af1 imaš i po 3500kn. Ove šta si gledo na google su sve serijske vjeruj mi ova koju sam trebo uzet je bommmmmba kako izgleda. Neznam kako da pošaljem sliku...
.Tommek.:
Nije f slabija, to ti je potpuno isto samo kaj f nema kompletni oklop.
Nemoj ni slučajno tak neki af1 ili slično uzimat za tak malu lovu, jer to može biti sve samo ne dobro.
Frend je uzel mito 93.god, dal je 1500eura, a ni taj nije neke bog zna kak očuvan al je, kakvi su tek onda ovi po 500eura :icon_scratch:
Ja vam znam jedan dobar forum o 125icama, pa ak ste voljni čitat javite ;)
ADRO 3:
napisi osim ako nije 12cc club
ryder on the storm:
--- Citat: DUBrawa - 06 Lipanj, 2007, 15:21:14 ---Ima ih kolko očeš. Na bacanje :icon_biggrin: . I je nsr-ka je najbolja 125.ica. Bar najkvalitetnija. A ja sam mislio da je f slabija. :icon_biggrin: . Znači ima i sa oklopima? Ali oped su ružne i preskupe. Ove af1 imaš i po 3500kn. Ove šta si gledo na google su sve serijske vjeruj mi ova koju sam trebo uzet je bommmmmba kako izgleda. Neznam kako da pošaljem sliku...
--- Kraj citata ---
đ
odi na image shack, uploadaj sliku, i copy pasteaj onaj hotlink for forums 1
DUBrawa:
ok budem. E daj link o forumu 125 -icama. Inače znam da to za 500eura nemože bit dobro več sam negdje naqpiso da sam kupio tzr-ku iz 93 za 500eura. I tako je bilo kako kažeš. Sve samo ne dobro :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:. 2x više kopanja nego vožnje i nikad da vozi ljepo kako treba....Ali ipak ako ti se posreči nađe se i za et pare nešto dobro. Možda od nekog starog bajkera koji više ne vozi i oče se rješit a čuvo je ljepo motor.Takvo sam ja našo. 5000kn af1 od jednog poznanika i čovjek ga stavrno čuva. Al ipak nisam uzo... neznam zašto :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju