Ostalo > Motocikli
Yamaha TZR 125 iskustva
ADRO 3:
ovako sta se tice cagivinog motora specijalne je kvalitete i trajnosti... a sta se djelova tice necu sada "skakat pred rudo" al mislim da nisu tako skupi ipak nam je tu italija odma susjed.... a kod nas neznam ko je distributer
DUBrawa:
A gle šta se tiče tog 93 god i 500eura iskusio sam to več i nebi to nikome želio . :laughing7: :laughing7: . Kao prvo 93 god nema veze sa time izgleda skroz drugačije. A drugo joj za te pare ono.... Još trostruko sam uložio i nije vozio kako treba pa sam ga rješio :laughing3: . Ne isplati se baš nešto tako staro uzimat. Je da ide ko kuga ta 93 mi je išla oko 155 ali zato ima puno jebanja sa njim :icon_biggrin:
ryder on the storm:
--- Citat: DUBrawa - 03 Lipanj, 2007, 00:51:55 ---A gle šta se tiče tog 93 god i 500eura iskusio sam to več i nebi to nikome želio . :laughing7: :laughing7: . Kao prvo 93 god nema veze sa time izgleda skroz drugačije. A drugo joj za te pare ono.... Još trostruko sam uložio i nije vozio kako treba pa sam ga rješio :laughing3: . Ne isplati se baš nešto tako staro uzimat. Je da ide ko kuga ta 93 mi je išla oko 155 ali zato ima puno jebanja sa njim :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
jel bi se moglo za oko 6 t kn nači neki tzr uredu?
DUBrawa:
pa inače tako tako ono ne baš neko stanje ali kažem ti problem je šta ih sad uopče nema nijedna. evo gledo sam po svim oglasima nema ni jedne tako da ništa....
ryder on the storm:
--- Citat: DUBrawa - 03 Lipanj, 2007, 23:58:16 ---pa inače tako tako ono ne baš neko stanje ali kažem ti problem je šta ih sad uopče nema nijedna. evo gledo sam po svim oglasima nema ni jedne tako da ništa....
--- Kraj citata ---
a.jbg, koji biš motor od 125 prepiručio za tu lovu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju