Ostalo > Motocikli

Yamaha TZR 125 iskustva

<< < (6/15) > >>

DUBrawa:
hahahha nisu mu to ležajevi nego jebe ventil ne otvara se kako treba pa kvrcka tako  :toothy12:  :toothy12:  :toothy12: . Ma taj motor je bio skroooozzz u kur*uu. Kad sam otvorio klip na njemu nije uopče bilo 1. karike a druge je bilo samo pola  :icon_biggrin: . Klip je cjeli bio izudaran. Meni nije jedino jasno kako je on uspio upalit  :toothy12:  :toothy12:  :toothy12:

ryder on the storm:
e,usput,koji je to motor,ta ventura 125,stavi par slika!

DUBrawa:
to ti je Made in China scooter  :icon_biggrin:  :icon_biggrin:  :icon_biggrin: . Onako dosta je ogroman 4t al nejde kur*u. Motor kako su mi rekli na servisu "nema blokade" a za sad mi ide 80 ravno. Jel bi mogo on više? To je ja brijem ista tvornica ko kymcom.

Nikon:
kymco je honda.... ako ti u papirima ne pise da je kymcova masina onda nije kymco

DUBrawa:
ne piše. Al naprjed je od kymca znak . Ma evo vam link kako inače taj motor izgleda-

Evo na ovom linku svjet skutera sam sazno  nešto novo. Nisam ni znao da se zove phantom ventura  :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

http://www.svijetskutera.com/index.php?f=17&a=443

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju