Tehnički kutak > Tehnička pitanja
vx tuning?!
minos:
evo ja bi se nadovezao na temu isto imam vx 05 god. neki extremni tuning me ne zanima nego tolko da ide ko vxr meni dosta :)
stavio bi 200 garnituru,glava bi ostala od vx,multivar il speed control,ako treba remen,kasnije dužu getribu i 4road
e sad nije mi baš jasno s karburatorom vidim da se priča o onom sa plastičnim poklopcem da ne valja,nejde,troši itd..ak bi ko mogo malo pojasnit
vx:
--- Citat: minos - 27 Kolovoz, 2009, 19:55:21 ---evo ja bi se nadovezao na temu isto imam vx 05 god. neki extremni tuning me ne zanima nego tolko da ide ko vxr meni dosta :)
stavio bi 200 garnituru,glava bi ostala od vx,multivar il speed control,ako treba remen,kasnije dužu getribu i 4road
e sad nije mi baš jasno s karburatorom vidim da se priča o onom sa plastičnim poklopcem da ne valja,nejde,troši itd..ak bi ko mogo malo pojasnit
--- Kraj citata ---
kupiš klip i cilindar,sve dihtunge, getribu i poklopac getribe od vxr-a,karburator walbro od vxr (pokazao se puno bolji od novoga)
kad budeš kupovao multivar/speed control kupi za vxr, razlika je u bolcni(na vxr-u 1mm kraća) s tim variomatom obavezno ide i remen za vxr-a
Keky.sb:
--- Citat: vx - 27 Kolovoz, 2009, 21:45:06 ---kupiš klip i cilindar,sve dihtunge, getribu i poklopac getribe od vxr-a,karburator walbro od vxr (pokazao se puno bolji od novoga)
kad budeš kupovao multivar/speed control kupi za vxr, razlika je u bolcni(na vxr-u 1mm kraća) s tim variomatom obavezno ide i remen za vxr-a
--- Kraj citata ---
ovo nije potrebno. meni je osovina od prijenosa koji sam nabavio bila deblja i trebao sam mijenjati poklopac, ali može se riješiti na elegantniji način. zupčanik se ispresa sa te osovine i napresa na svoju i sve paše.
za sve ostalo POTPIS :icon_thumright:
minos:
ok thx, sa getribom cu se boriti kad dođe na red jel getribu i spuh bi kasnije stavio...nego slikno sam fergazer jel to taj kao nevaljavi?
vx:
da taj s plastičnim čepom je keihin
tebi treba Walbro
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju