Tehnički kutak > Tehnička pitanja
vx tuning?!
sven_vx:
zanima me ako stavim na svog vx-a 209 malossi kit,dali moram jos neke gluposti stavljat ili samo to uzmem i stavim...btw imam gore polini speed control...
seba:
ja bi ti preporucio da stavis gore original 200 i duzi prijenos
jux-zg:
Ili jos bolje kompletnu masinu od vxr-a
vx:
nije to stavit ću samo 209, ništa se neradi polovično, mala je razlika između 200 i 209. 209 se samo isplati ako uz njega staviš ostale stvari (breg,ventii,federi ventila)
ili staviš klip ,cilindar ,bregastu,karburator,getribu od vxr-a
ili ideš na karburator vxr, malossi 209,bregasta,ventili,federi ventila-znači treba ti i obrada glave
Keky.sb:
razlika između 125/200/209 postoji, ali sitna je. nećeš bitit zadovoljan. morat će ići gore još neki dijelovi. sve ovisi šta i kako želiš, a i koliko želiš uložiti.
moj savjet, ako imaš walbro karb sa metalnom membranom nemoj ga mijenjati. bacit ćeš novac. i glava je ista samo što vxr ima veće kanale za vodu pa se bolje hladi. to promijeni ako želiš i ako ti smeta malo veća radna temperatura.
šta sam ja napravio: alu 200 garnitura, bregasta, speed control, kompletan duži prijenos, stavi tvrđe federe na kvačilo i obavezno dekompresor jer će te zezati pri paljenju jer će imati veću kompresiju i naravno vxr-ov remen.
ako misliš uzimati 209 ccm, uzmi polini (moj prijedlog). ako ne misliš da ti ventili nakon nekog vremena sj#bu glavu, nemoj ih dirati, ali onda uzmi serijsku vxr-ovu bregastu, a ne malossi.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju