Tehnički kutak > Tehnička pitanja
vx tuning?!
Keky.sb:
zašto novi? mislim da ti alexandar sa foruma ima polovni. oko 300 kn nabaviš polovni. ne znam koliko je novi, ali tu se nema šta pokvariti tako da je po meni bilje ušparati novce i uzeti polovni.
i jel misliš uzimati bregastu? uzmi serijsku od vxr-a jer je jeftinija. možeš ju nabaviti za nekih 250 kn polovnu. najvjerojatnije će ti jandro imati malossijevu i federe, jer ću ja uzeti njegovu glavu od vxr-a praznu.
loris46:
mozete mi samo rec koliko bi me izaslo da idem uzimat sve novo za 200??(klip cilindar, getriba, i sve sto jos treba)
osim karb koji bi uzeo polovni..
:sign092:
Keky.sb:
1200 kn klip i cilindar
70 - 150 kn brtve
oko 300 getriba polovna
600 - 750 kn polovni karb (ovisno keihen ili walbro)
oko 250 kn polovna bregasta vxr
e sada multivar ili speed control jbg ovisi. nećeš naći ispod 600 kn
remen vxr oko 500 kn
cijene ti ovise sve gdje kupuješ i od koga. ovo su ti cijene ugrubo.
klip i cilindar, brtve i remen su ti cijene za novo, a ostalo za polovno.
btw. ancoo sa foruma ti prodaje 200 ccm i radilicu za 1600 kn sa malo km.
loris46:
hvala... :icon_thumright:
sven_vx:
--- Citat: Keky.sb - 05 Listopad, 2009, 16:38:09 ---zašto novi? mislim da ti alexandar sa foruma ima polovni. oko 300 kn nabaviš polovni. ne znam koliko je novi, ali tu se nema šta pokvariti tako da je po meni bilje ušparati novce i uzeti polovni.
i jel misliš uzimati bregastu? uzmi serijsku od vxr-a jer je jeftinija. možeš ju nabaviti za nekih 250 kn polovnu. najvjerojatnije će ti jandro imati malossijevu i federe, jer ću ja uzeti njegovu glavu od vxr-a praznu.
--- Kraj citata ---
getribu ce mi prodat clan ogrosic kad skine sa motora za 250kn...a dekompresor ak ne nadem polovan cu uzet novi...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju