Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Vozite li zimi?

<< < (75/121) > >>

Miki-speedy:

--- Citat: moto - 20 Listopad, 2011, 19:51:21 ---Dje cu po planini sa skuterom zato je tu grizly 700

--- Kraj citata ---
Zvijer je,prebacis na zadnju vucu i hop misko po boku pa do jahorine  :toothy9:

3alfa3:
Meni je vizir OK. Imam jedan prozirni sa pinlockom i nema sanse da se magli. Drugi koji je zatamnjen nema pinlock i isto se ne magli, al to je zato jer ne disem na usta nego na nos i to lagano. Sve to zbog naocala koje se magle ko lude i zato se ne mogu danas vozit. Jucer jesam, al morao sam imat vizir otvoren par mm i to za sinuse nikako niej dobro pa sam se vratio kuci vec nakon 30km.

Procitao sam (i probao) da se naocale (ili vizir - svejedno) mogu namazat sa malo suhog sapuna za ruke i istrljat maramicom i da se onda ne magli. I to je savrseno tocno - ne magli se uopce, ali postoji drugi problem. Stvaraju se sitne kapljice kroz koje tek tada ne mozes vidjet, a za razliku od zamagljenog stakla gdje je dovoljno samo na 2 sekunde u voznji dic vizir da se odmagli, kod stakla tretiranog sapunom se te kapljice puno dulje zadrzavaju.

Vozio bi se, al za sada po ovoj vlazi ne mogu jer ne vidim.

Sa skuterom sam se vozio do 10C, al to je bilo jer nisam imao moto hlace sa termo podstavom i stitnicima za koljena i moto cizme pa se tijelo brzo ohladilo i znao sam se prehladit. Sada sa boljom opremom na motoru gdje su brzine duplo vece (barem duplo) bude podnosljivo i na 5C. Cak za manje djireve (do sat vremena voznje) bi i 0C bilo OK.

danc00:
Brrrr, ne znam kaj bi se moralo dogoditi da se ja idem vozit po takvoj magluštini i zimi po Zagorju... spremimg ga u garažu na toplo, pokrijem ceradom i čeka bolje dane! Nije sve, za sve :icon_thumright:

balicdim:
što se tiče opreme od prvog dana nisam štedio na njoj skoro pa me je izašla skuplje od samog skutera, prvenstveno zbog vlastite sigurnosti nisam štedio, a kao drugo imao sam dnevno 40ak km dnevno kuća-posao-kuća

jakna 1500kn, hlače 1200kn, ljetne rukavice 350kn, zimske rukavice (akcija) 200kn, 2 kacige jedna od 1000kn i druga od 1600kn, čizme 550kn

--- Citat: danc00 - 18 Studeni, 2011, 12:24:26 ---Brrrr, ne znam kaj bi se moralo dogoditi da se ja idem vozit po takvoj magluštini i zimi po Zagorju...

--- Kraj citata ---

podrum -> kisela -> bijelo vino = špricer (za male populaciju)
ili
podrum -> kokakola -> bijelo vino = dizel (univerzal)
ili
podrum -> kokakola -> crno vino = bambus (za picu koja bi te vozila do podruma dok ti griješ jajca na njenim leđima)
ili
ČISTAK vino

danc00:

--- Citat: balicdim - 18 Studeni, 2011, 12:59:35 ---što se tiče opreme od prvog dana nisam štedio na njoj skoro pa me je izašla skuplje od samog skutera, prvenstveno zbog vlastite sigurnosti nisam štedio, a kao drugo imao sam dnevno 40ak km dnevno kuća-posao-kuća

jakna 1500kn, hlače 1200kn, ljetne rukavice 350kn, zimske rukavice (akcija) 200kn, 2 kacige jedna od 1000kn i druga od 1600kn, čizme 550kn

podrum -> kisela -> bijelo vino = špricer (za male populaciju)
ili
podrum -> kokakola -> bijelo vino = dizel (univerzal)
ili
podrum -> kokakola -> crno vino = bambus (za picu koja bi te vozila do podruma dok ti griješ jajca na njenim leđima)
ili
ČISTAK vino

--- Kraj citata ---
:headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju