Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vozite li zimi?
moto:
Dje cu po planini sa skuterom zato je tu grizly 700
balicdim:
vidim da se tema skoro "smrzla" jel ima hrabrih i aktivnih u ovom mjesecu, tjednu, danu....
jutros u 06:10 izađoh van, magla ko u guzici, zimska oprema na meni, žena me gleda i pozdravlja u stilu "polako vozi, jesi velik ko medo, al u magli si mali" meni kaciga u ruci sa titlovima u glavi šta je ona mislila sa onim da sam "mali"
pao pozdrav, pusa i "najava" za poslije posla i tako krenuh ja (tak je svaki dan, al sam sad opisao današnji)
krenuh tako na posao i nisam vozio 500m vizir mi se smrzo, uhvatio se mraz i patnja, cijelu prošlu godinu sam vozio do prvog snijega i nije mi se tako nešto dogodilo, il sam ja ostario za vožnju u ovakvim uvjetima ili su se vremena promjenila
znam da je prije 2tjedna bio oproštaj od sezone na "osječkim klupicama" (iz privatnih razloga nisam bio prisutan) i čini se da se pogodilo kad se oprašatlo sa sezonom
kakvo je stanje u ostatku lijepe naše?
ivanm:
na kontinentu je ispod nule i neviđena magla i normalno je da se vizir mrzne...
rekla je da si mali u magli jer te se ne vidi, pazi da netko ne naleti na tebe..
ja izbjegavam vožnju zimi, 8 godina sam vozio u svim vremenskim uvjetima, sad mi je pomalo dosta toga..
daRio:
--- Citat: balicdim - 18 Studeni, 2011, 08:16:17 ---vidim da se tema skoro "smrzla" jel ima hrabrih i aktivnih u ovom mjesecu, tjednu, danu....
kakvo je stanje u ostatku lijepe naše?
--- Kraj citata ---
Zagreb........vozim se svaki dan i uz dobru opremu nije strašno.
Što se vizra tiče.....očito da si iz toplog izašao sa kacigom van i smrzlo ti se. Prebriši ju uvijek prije kretanja i neće biti problema.
Meni je kaciga uvijek u koferu i nema temperaturnih razlika a kad ju odnesem u kuću isto mi se desi prilikom izlaska na zimu.
balicdim:
--- Citat: ivanm - 18 Studeni, 2011, 08:21:49 ---rekla je da si mali u magli jer te se ne vidi, pazi da netko ne naleti na tebe..
--- Kraj citata ---
hehe, znam, samo sam morao nešto neozbiljno napisat da mi se razvedri dan...
--- Citat: ivanm - 18 Studeni, 2011, 08:21:49 ---ja izbjegavam vožnju zimi, 8 godina sam vozio u svim vremenskim uvjetima, sad mi je pomalo dosta toga..
--- Kraj citata ---
svaka čast, nažalost moj mentalitet se navikao na to da jedino u trgovinu koja je 300njak metara od kuće idem pješke, svuda se vozim ili autom ili skutom, trenutno je takva situacija da žena koristi auto, a meni je pripao dvokotač, a na posao mi se iskreno ne ide pješice (cca30-45min hoda uz gradske prepreke)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju