Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Vozite li zimi?

<< < (58/121) > >>

Cortez:

--- Citat: formoz - 21 Rujan, 2010, 16:37:16 ---vozim zimi na istim gumam ko i ljeti, trenutno sava mc16, i bolja mi je zimi na hladnom asfaltu nego ljeti na vrucem

na proljece ide MOĆNI molas pa da vidimo sta ce on rec na hladnom a sta na toplom

zimi su mi najmanji problem gume, ako je pljusak naravno ne vozim, a hladnoca mi nije nikakav problem, dobro se zamotam i ajmo

--- Kraj citata ---

MC16 sam vozio na proslom skuteru (SF2 50cc) i slazem se sa ovim sto si gore napisao, da su
predvidivije i pouzdanije po mokrom zimi nego po prevrucem ljeti.. S njima sam
napravio oko 10.000km prije nego sam prodao skuter.. ali me vise zanimao dio voznje
po uvjetima koji granice sa poledicom i sa tankim slojem snijega.. jer ja bez iznimke vozim
svaki dan.. a u Osijeku snijega zna biti i 3-4mj. u komadu..

Posto trenutno imam 'shemu' za nabavit Save.. a izuzetno sam zadovoljan sa MC29 Sporty
koja mi je trenutno naprijed dvoumim se izmedju njih i MC20.. koje bi po samom opisu namjene
na Savinom web-u trebale biti adekvatnije za kisu/mokro.. iako nisu prave zimske.

MC29 po snijegu vjerojatno ne ide uopce.. po profilu/shari bi trebale u tim uvjetima biti
losije od MC16.

Za Kende sam se raspitao.. na zalost nitko ih ne uvozi u HR, samo biciklisticke.

MamaMeZoveMalossi:
de ste vi bili dok sam ja stunto sa BETOM <3............ :toothy10:

BETA  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

edo haker:
jucer s neosom po karte :-D ufff sta sad ide kad je hladno :-D

Ivan_drifter:
ja uzo sad sfa koji je od frenda i na slaganju i idem se prevest zelina (tehnicki) -moravce znac i ruta 29km svaki smjer (stara zavojita cesta) i nis idemo i ono frend s jetom iza mene s hutichon seriskim gumama koje stavlja pezo ja s napred mc 16 i iza huticson i ono ljepih zavoja milion i spanjanje makar je vani bilo -11i nis sve ok prednji kraj drzi zadnji plese koda je iz nekog hip hop albuma:D a sava drzi odlicno cesta hladna mokra negdi je i leda malo bilo al ono sto ocu rec frend s obe nije mogo ni 50 posto u zavoj ko ja jer ga baca (ima i tezi motor sto mu je +) a menin je samo zadnji pleso ....znaci sava mc 16 zakon , a sad moj sf ima obe molasice drze odlicno makar su 3 zimu na motoru(samo zimi ih stavim po ljeti su mozda malo bolje od save( steta je unistavat zato) a na 3 su mi isto kombinacija sava i huticson isto plese ko i 1 ....znaci ako imas te seriske hutichon(il kak vec)  gume mici odmah ako mislis zimu vozit.....znaci po meni ide ovako
1 mocni molas
2 mc 20
3 mc 16
4 pirelli (neznam model)
5 sve ostalo sranje

ivanm:
hutchinson

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju