Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vozite li zimi?
apple8:
nadam se da ne bude pre hladno ove zime da se mogu i ja provozat :toothy10: ovo ljeto sam napravio 10 000 km na motoru.. :toothy9:
sada sam se malo normalizirao, ne vozim se vise puno..iako vozim i po kisi :toothy9:
loris46:
do recimo pred 2god, sam svih 12mj bio na motoru, bila kisa ili snijeg, svejedno..lijepo se obuces, kozna jakna sa postavom, kozne rukavice, tajice ispod traperica :icon_biggrin: i vozi...i redovno sam imao upale bubrega..pa sam malo stao i promislio da si samo zdravlje stime mogu unistit..tako da sada vozim kada su vremenske prilike pogodne..
formoz:
--- Citat: loris46 - 21 Rujan, 2010, 10:53:17 ---do recimo pred 2god, sam svih 12mj bio na motoru, bila kisa ili snijeg, svejedno..lijepo se obuces, kozna jakna sa postavom, kozne rukavice, tajice ispod traperica :icon_biggrin: i vozi...i redovno sam imao upale bubrega..pa sam malo stao i promislio da si samo zdravlje stime mogu unistit..tako da sada vozim kada su vremenske prilike pogodne..
--- Kraj citata ---
:headbang: :icon_thumright:
nosis tajice a stid te bubreznjak stavit :D
nosim ih i ja, zimi su mi najdrazi komad odjece
Cortez:
Al' vam je konstruktivna rasprava.. u 15 stranica pola je mudrovanje ekipe koji su upravo otkrili
postojanje potkapa onima koji to jos nisu.
:icon_scratch:
Jel netko od ovih koji su se hrabro javili da voze po zimi (a anketa kaze da ste u vecini)
voljan napisati svoja iskustva sa raznim gumama na kojima ste se vozili?
Da na 25cm snijega ne ide ni jedna guma i da je sa racing soft slickovima nemoguce
vec znam.
Jel netko probao Kende 761?
Da li su Save MC20 zbog kisnog profila ipak bolje od vecine "glatkih"?
Netko mozda sa Michelin Pilot City (vrlo slican profil Savi MC20)?
Nedajboze da je netko probao mozda prave zimske moto gume?
Eto, ako netko ima kakva konkretna iskustva*, slusam!
* Ne, iskustvo nije: "Meni je rođo rek'o da.." ili "Ja mislim.."
formoz:
vozim zimi na istim gumam ko i ljeti, trenutno sava mc16, i bolja mi je zimi na hladnom asfaltu nego ljeti na vrucem
na proljece ide MOĆNI molas pa da vidimo sta ce on rec na hladnom a sta na toplom
zimi su mi najmanji problem gume, ako je pljusak naravno ne vozim, a hladnoca mi nije nikakav problem, dobro se zamotam i ajmo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju