Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vozite li zimi?
aprilia area 51:
ja ne vozim... :toothy3:
iz razloga sto se ljeti vozim a zimi uvjek rasklopim komlet masinu i ocsitim sve izmjenjam sve potrosne djelovei spremim ga za iduci sezonu...
2. razalog je sto je uvjek voda i blato pa mi motor bude cjeli prljav...
ovi koji voze...svaka vam cast... :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Faba:
--- Citat: aprilia area 51 - 12 Siječanj, 2010, 14:05:36 ---ja ne vozim... :toothy3:
iz razloga sto se ljeti vozim a zimi uvjek rasklopim komlet masinu i ocsitim sve izmjenjam sve potrosne djelovei spremim ga za iduci sezonu...
2. razalog je sto je uvjek voda i blato pa mi motor bude cjeli prljav...
ovi koji voze...svaka vam cast... :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
--- Kraj citata ---
Mali off:koliko km radis godisnje da svake godine raskopas masinu? :icon_scratch:
aprilia area 51:
--- Citat: Faba - 13 Siječanj, 2010, 21:42:41 ---Mali off:koliko km radis godisnje da svake godine raskopas masinu? :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
a pa neznam al napravi se dosta...al jbg rasklopim ocistim sve obrisem pregeldam ak sta trea zamjenim i to je to...
i promjenim kariku jer imam kit s jednom karikom i narda pa se to vrti na velikim obrtajima tak da mjenjma cesto kariku radi reda da ne zasije...
junior:
ne vozim....
1. polovica 11 mjeseca prosle godine pao i zaradio 3 tjedna bolnice....ja sam malo sje u tom padu al je dosta tome pridonjela cesta :)
2. nemam nikakve opreme za zimu...
4. starci :)
SlowRider:
pa kad ce vise svrsiti ta zima, muka mi je od onog bijelog vani :angry7:
jedva cekam toplije vrijeme da se mogu provozati za džabe (biciklom) :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju