Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Vozite li zimi?

<< < (50/121) > >>

cosa_wp:
ja vozim samo ako je suho i čisto bez snijega ali ako je snijeg onda nikako!!!!!!!!!!!!!!!!

Ivan_drifter:

--- Citat: cosa_wp - 22 Prosinac, 2009, 10:35:25 ---ja vozim samo ako je suho i čisto bez snijega ali ako je snijeg onda nikako!!!!!!!!!!!!!!!!

--- Kraj citata ---
ma to ti je i najpametnije jer evo meni je za jedan dan malo po bljuzki cjeli zx pohrdo poludio sam sad ga skidam tu hrdu pa na farbanje opet.... :sad1:

koma1:
vozi se gotovo svaki dan, iznimka je jedino jaka kiša i to ako nemam obaveze za otić nekamo, čim se negdje mora ide se i po kiši mada auto stoji u garaži, ..bolesno zar ne  :binkybaby:
meni je jedino skuta ža što se smoči i sprlja  :icon_biggrin:

iksipsilon:
Vozim cijele godine...barem sam do sada dok nisam imao auto.Prije nisma imao kako ići do cure recimo,ili ako idem van nekamo dalje...nisam svoje nikada htio zamarati sa time da me prevažaju u ko zna koliko sati pa sma lijepo to sve sa motorom obavljao,bila kiša ili bilo šta,malo se stisneš i dobro  :binkybaby:

maXXo:
Vozim po največem pljusku i po največim udarima vjetra. Po kiši pazim da se ne naginjem previše ako je cesta izlizana a kad jako puše ne vozim brže od 60 i to je sva mudrost.
Kupio kišno odjelo koje oblačim preko robe i meni super, nit sam mokar nit mi je zima. Ljudi se čude što mi auto stoji u dvorištu a meni nikad bolje.
Vozim se za siću, svugdje sam za par minuta bez obzira na gužvu, ne tražim i ne plačam parking niti kazne za krivo parkiranje i što je najvažnije totalni mi je gušt vozikat se na skutu bez obzira na kišu i vjetar.  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju