Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vozite li zimi?
Aral:
Pa kako dodje zima svi se u kvartu povuku sa motorima a ja jedini ostajem vani :) Jos od vremena kad sam imao SR50 pa sad do nexusa250, znaci dobri 5godina i vise vozim se stalno, znaci vani 0 stupnjeva ja se furam, do posla i natrag, bilo kud :icon_biggrin: Iako, prosle godine sam kupio auto pa moram priznat da sam ovu zimu preskocio sta se tice voznje po hladnoci. Ali inace stalno, jedino nisam izlazio kad je bilo snjega po cesti, cim su ocistili picim ja vozit se :toothy3:
igor27:
ja se furam do nekih 5 stupnjeva u plusu ....
ispod toga :nono:
smrznem se ko p... ali inaće prije na apn-cu do -10 smo se furali
ali sada hvala nebi
Genesis051:
Tko će se voziti po nižim temperaturama (od dnevne 30 i noćne bar 25 ;D - dakle čisto pravo ljeto), mora na sebe staviti robe, bar za .... dobar polovni auto !!! :laughing7: tj. da je to protuvrijednost...
osim što se kaciga podrazumijeva, tu mora biti potkapa da "neutralizira" sve propuste kacige... hladnom zraku jednostavno nije mjesto uz tijelo... a Windstop potkošulje i pothlače, pa i čarape... pa (gore) kvalitetne motojakne i hlače, svakako čizme i rukavice...
Drukčije ne ide (ako mislite poživit' bez zdravst. posljedica za starije godine) ...
a o grijanim ručkama motora i navlakama za ručke, i odijelima koja imaju grijanje da i ne govorimo...
Time se vraćam(o) na onaj isti auto s početka priče, čije je grijanje malo jeftinije... :laughing7:
boss_:
motoR vozim samo u mjesecu koji nema slovo "R", maj, juni, juli, august, i malo septembRa :toothy10: :toothy10:
pitaNS:
I ja isto tako, eno ga moj vec hrce uveliko u garazi..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju