Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vozite li zimi?
MaLi_OdvALjivAc:
ja se bas secam da je Mr J qpio 2 za po 20kn... meni isto bilo cudno, ja sam ovde kod mene IXON uzeo za 45kn, kod vas jeftinije
master_o_fight:
--- Citat: dino gp1 - 21 Rujan, 2008, 22:37:12 ---
--- Citat: devilldey - 21 Rujan, 2008, 21:25:54 ---
--- Citat: MaLi_OdvALjivAc - 21 Rujan, 2008, 21:17:33 ---
--- Citat: gigo_sf2 - 21 Rujan, 2008, 19:50:05 [email protected] podbratka..nije umene kaciga bog zna kakva
--- Kraj citata ---
ma uzmi si podkapu to ti je 20kn
--- Kraj citata ---
mislim da je ipak malo više od 20kn ::)
--- Kraj citata ---
Nije sigurno ispod 50kn!
--- Kraj citata ---
ima :happy3:
Tomma:
Ja uzo u uvexu za 40kuna..ali je neka tanka...moram si onu deblju uzeti...
Aleksandar:
ima tam u uvexu u staroj vlaškoj ,mislim da je 42 il 48 kn podkapa srednje debljine. tam sam ja kupio prosle godine
a onda u njemackoj uzo u Louisu,8 € al je hebeno debela i sto je najbolje-dosta dugacka tak da stiti komplet grlo skroz do prsa skoro -s obzirom da u hr sam vidio jedino one do pocetka grla :dontknow:
Genesis051:
Dozvolite se naučit na tuđoj grešci (mojoj :laughing7: ), pa da prenesem:
Potkapu treba uzet (za vožnju po hladnijem, ili ustvari, za povratke doma po noći) sa dovoljno dugačkim nastavkom za vrat...
Kad se nastavak stavi u jaknu, da se ne izvuče pri pogledu u stranu ili gore (gornji semafor itd.)... onda vrat ostaje otvoren, pa čemu onda nastavak...
Ja sam uzeo prekratak, pa sam vrbovao ženu, da mi zašije krpu za produžiti ga...
Prednja strana mora naravno biti "Windstop" materijal, a iza je manje bitno, jer je čeoni udar vjetra (od vožnje) odbijen, pa iza ostaje samo da prostruji dalje...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju