Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vozite li zimi?
Genesis051:
--- Citat: john_wayne - 07 Veljača, 2008, 08:46:54 ---
Sada radim u Fužinama (Gorski Kotar) i skuter nisam dotaknuo 3 mjeseca.... :'(
--- Kraj citata ---
Jesi ga konzervirao, ili ga zapališ povremeno, da se "provrti" (?)...
Svakako bi bilo dobro, min 2x mjesečno, dok ti ne pokaže da se rashladna tek. zgrijala...
Ako je na zračno hlađenje (ne razumijem se u modele), onda svejedno neka vrti 15-ak min, na nogarama, ili se ti provozi po kvartu (ako nema snjega i leda)...
robert:
samo se za božić i novu godinu nisam vozio radi alkohola i snjega inače svaki dan!
john_wayne:
--- Citat: Genesis051 - 07 Veljača, 2008, 17:07:35 ---
--- Kraj citata ---
Svakako bi bilo dobro, min 2x mjesečno, dok ti ne pokaže da se rashladna tek. zgrijala...
Ako je na zračno hlađenje (ne razumijem se u modele), onda svejedno neka vrti 15-ak min, na nogarama, ili se ti provozi po kvartu (ako nema snjega i leda)...
--- Kraj citata ---
Moj stari ga vozi... kada sam počeo radit u Fužinama nagovorio sam starog da malo proba voziti skuter :skuter:, i tako malo po malo tata je skužio da mu vožnja skuterom uštedi i po sat vremena (na posao i sa posla) pa se više ne skida sa njega.... :biker2: :hbusa:
X-Thug:
--- Citat: john_wayne - 11 Veljača, 2008, 10:07:24 ---
--- Citat: Genesis051 - 07 Veljača, 2008, 17:07:35 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Moj stari ga vozi... kada sam počeo radit u Fužinama nagovorio sam starog da malo proba voziti skuter :skuter:, i tako malo po malo tata je skužio da mu vožnja skuterom uštedi i po sat vremena (na posao i sa posla) pa se više ne skida sa njega.... :biker2: :hbusa:
--- Kraj citata ---
sad ti je gotovo neš ti više skuter vidit :laughing3:
Genesis051:
--- Citat: X-Thug - 11 Veljača, 2008, 14:31:34 ---
sad ti je gotovo neš ti više skuter vidit :laughing3:
--- Kraj citata ---
:rofll: :rofll: :rofll: Ništa se ti ne sekiraj, nagovori starog nek sebi uzme nešto jače, bar 125 ccm (jer da je njemu malo, po tim brdima, samo 50 ccm)... a onda mu, s vremena na vrijeme, i sve češće, počneš preuzimat novi skut :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju