Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vozite li zimi?
Genesis051:
--- Citat: mali_odwaljiwac - 28 Siječanj, 2008, 00:56:19 ---vozim se, ove zime bas probao drift po snegu, jebeno je, malo dosadi, no iso bi o5, i posle me 2 nedelje bolele ruke, noge, ledja, dupe....sve u pm
--- Kraj citata ---
:rofll: :rofll: :rofll: :laughing7: ;D
Istina, zavisi koje se gume koristi... ali sa standardnim ljetnim (sa ona, dva-tri žljeba/profila) ne bi više... hvala lijepa... možda bi nečim, što liči na Savu Monsun (potpuno išarana profilom), još i (opet) probao, ali ovako... nisam uopće bio zadovoljan ... :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
MaLi_OdvALjivAc:
--- Citat: Genesis051 - 28 Siječanj, 2008, 21:47:20 ---
--- Citat: mali_odwaljiwac - 28 Siječanj, 2008, 00:56:19 ---vozim se, ove zime bas probao drift po snegu, jebeno je, malo dosadi, no iso bi o5, i posle me 2 nedelje bolele ruke, noge, ledja, dupe....sve u pm
--- Kraj citata ---
:rofll: :rofll: :rofll: :laughing7: ;D
Istina, zavisi koje se gume koristi... ali sa standardnim ljetnim (sa ona, dva-tri žljeba/profila) ne bi više... hvala lijepa... možda bi nečim, što liči na Savu Monsun (potpuno išarana profilom), još i (opet) probao, ali ovako... nisam uopće bio zadovoljan ... :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
iam battlax BT-30...ma isto ti sve, kliza li kliza...meni je prvi put, pa sam pao x puta
bullet:
da, stalno, minus nije problem, samo snjeg, odnosno kad ne očiste dobro ceste
R50X:
da
john_wayne:
Kada sam radio u Rijeci cijelu zimu sam vozio skuter...
Sada radim u Fužinama (Gorski Kotar) i skuter nisam dotaknuo 3 mjeseca.... :'(
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju