Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
MK Županja 21.-23.8.2009.
Po?etnik:
dobro ako ti nije problem stat s bilo kime zasto nisi stao kad sam te ja zvao, i deky i ostali su te zvali a ti si samo produzio i odnjeo motor u kombi di li je.. ja sam te pito oces stat nisi htio i prica zavrsena
David:
He he he ;D, neželim se prepirati, jer imam malo više godina od tebe i nisam nadobudni klinac, napisao sam ti sve u pm, pozzzzzzzzz :headbang: :headbang: :headbang: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kiza-iz-kvarta:
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 22 Kolovoz, 2009, 19:24:20 ---ajde bas je dobro sto su ipak stavili skutere u raspored,supci jedni... postoji mogucnost da napravimo skuter klub i organiziramo prave sprint utrke na 100 ili 200m..i naravno klase po tehnickim specifikacijama uz novcane nagrade za prva 3 mjesta(ipak treba malo poticaja soferima)... ovi supci iz moto kluba stave klasi 250 startninu od 100kn a nagrada sugavi pehar od 30kn + 10kn naljepnica!!!
cestitke kizi na prvom mjestu ide skiper KAK KUGA :)) lukin motoric me iznenadio ugodno
--- Kraj citata ---
nemoj tako iv,pehar košta 55km............ostala cijena na njemu,kupljen u bingu u orašju :laughing7:!!!
a lukin motor stvarno ide fino,trenutno najbrži SP180 u gradu!
..::IVKULJA::..:
pa kad su gamad ovi iz kluba...u petak je bila rijec da nema uopce skutera na rasporedu,i onda kad su vidili kolko ima zainteresiranih,stavili su ih na raspored i 100KN STARTNINU... malo previse al eto treba na nekom zaradit... da lukin SP prejebeno ide ;) vidio sam pehar od onog rodjenog i ispod pise 15.74 jel KN il KM nisam siguran,,u svakom slucaju puno para a malo muzike
Crazy Kuree:
--- Citat: kiza-iz-kvarta - 23 Kolovoz, 2009, 15:36:01 ---
nemoj tako iv,pehar košta 55km............ostala cijena na njemu,kupljen u bingu u orašju :laughing7:!!!
a lukin motor stvarno ide fino,trenutno najbrži SP180 u gradu!
--- Kraj citata ---
ma ne vjerujem da je toliko skup to je 220kn
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju