Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

MK Županja 21.-23.8.2009.

<< < (10/12) > >>

mario_f15:

--- Citat: Lazo - 23 Kolovoz, 2009, 02:50:46 ---je neki crni naked

--- Kraj citata ---
ma da
ma da
ima šakala*
i neku neobičnu masku naprijed,neka prerada?
 :laughing11:

Lazo:

--- Citat: mario_f15 - 23 Kolovoz, 2009, 02:56:35 ---ma da
ma da
ima šakala*
i neku neobičnu masku naprijed,neka prerada?
 :laughing11:

--- Kraj citata ---

maska je neobična al nisam vidio spuh

mario_f15:

--- Citat: Lazo - 23 Kolovoz, 2009, 03:00:56 ---maska je neobična al nisam vidio spuh

--- Kraj citata ---
ma je on igurno
govorio je da ce ici
 :laughing9:

Crazy Kuree:

--- Citat: David - 22 Kolovoz, 2009, 22:57:46 ---Pola svoga života se bavim utrkama i znam se nositi sa porazom, pobjeda je pobjeda bila ona za 1 centimetar, I ČESTITAM KURE-TU, a neki ako su htjeli samnom na start KAO POČETNIK, nikada to nije bio problem, a u ostalome vidjeo se moj skipper na djelu koji je Kiza vozio i na kojemu je radio tim ljudi, tako da SVATKO TKO ŽELI NA CRTU MOŽE MI SE SLOBODNO JAVITI NA 098-724-223, JER POŠTUJEM SVAKOGA ALI SE NIKOGA NEBOJIM, POZDRAV SVIMA  :notworthy: :notworthy: :notworthy: !!!!

--- Kraj citata ---
ma svaka tebi čast, nisi neki kurčevit lik, ja da imam team 2 to bi se čulo do njemačke xD prije početka utrke si reko nije bitno pobjedit bitno je sudjelovat, ja sam bio siguran u svoj poraz al eto

David:
Nemam team 2 , već mhr cilindar bez modular head-a 47.6, sa kojim se vozi malossi troffeo ako si čuo za to natjecanje, jebi ga moja pogreška što nisam otvorio slavinu goriva , ali ako si za nekakav revanš, javi se, imaš pozzz !!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju