Tehnički kutak > Tuning skutera

idem 95 i motor se ugasi-stalker

<< < (4/9) > >>

VideRR:
jaci je yasuni r od toplinea a jedno 30posto dok su yasuni r i stage 6 tu nede neosjecam razliku napomena govorim iz ISKUSTVA

2TDottore:
najvjerojatnije ti krepava bobina i motor ostaje bez iskre.......tak je meni bilo jedno vrijeme dok nije totalno krepala......

Bogus:
upravo to, pogledaj bobinu, inace ides redom i trazis gresku...

odi redom, svjecica- kabal- bobina - cdi
sve provjeri pa ces vidjeti gdje je greska...

bobine znaju zezati pri vecim obrtajima

grbi128:

--- Citat: cvele60 - 18 Kolovoz, 2009, 22:09:31 ---A lupetanja jbt... :toothy3: rs70=tp topline=[po performansama vrlo blizu]Yasuni r....citaj malo FAQ.... :icon_thumright:

Evo ti graf...po 50-i put.... :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

ako je lupetanje to sto ja govorim da je velika razlika na base setupu izmedu ova 2 auspuha onda ok.... :icon_thumright:

i btw,stavi na base setup topline-a,pa onda yasuni r i skontat ces o cemu ja pricam...  :icon_tongue:

giannelli:

--- Citat: VideRR - 19 Kolovoz, 2009, 00:10:33 ---jaci je yasuni r od toplinea a jedno 30posto dok su yasuni r i stage 6 tu nede neosjecam razliku napomena govorim iz ISKUSTVA

--- Kraj citata ---
pro replica i yasuni r su mozda slicni na visim okretajima.. ali yasuni r ima snage kroz sve rezime, dok s6 na nizim okretajima zakaze.. zato je i nemoguce pro replicu nastelat na 50ccm.. mislim moguce je ali tesko.. dok yasuni r ce se moc vozit i kad nije nastelan kako treba.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju