Tehnički kutak > Tuning skutera
idem 95 i motor se ugasi-stalker
dhorvat:
Čekaj da ti se dottore javi :toothy12:
Njemu se to isto na stalkeru desilo. Čak mislim da imaš negdje u temi gdje smo Slow, ja i on bili na povratku iz Zaboka i njemu je na isti način crko motor :happy3:
2TDottore:
dottore nece nista reci a zna o cem se tu radi jel doticni i ja imamo nekog nedovrsenog posla koji sa njegove strane nije izvrsen..... :angry7:
grbi128:
--- Citat: aeroxtuning - 18 Kolovoz, 2009, 19:04:03 ---prije si imao top line spuh od tp-a i kasnije si probno stavio yasuni r i desava ti se ovo sa r-om a sa top lineom sve normalno,to znaci da je yasuni r jaci od top linea i to je sada potvrda jer je bilo polemike o tome kako je po jacini top line jednak yasuni r-u ;)
--- Kraj citata ---
yasuni r je jaci od topline-a,topline je negdje kao zx-mozda malo jaci ali nezamjetno...i btw vjerojatno su usporedivali technigas rs2 jer je on po izgledu isti kao topline,a po jacini je kao yasuni r....tako sam barem ja skonto kroz citanje foruma i tako to :D
edit: i neznam kako ga j*be cdi,ipak je ovo piaggio masina koja (barem dosad) nije imala blokirani cdi..
radomir.g:
Promeni svecicu i stavi par brojeva vecu diznu..
cvele60:
--- Citat: grbi128 - 18 Kolovoz, 2009, 21:04:24 ---yasuni r je jaci od topline-a,topline je negdje kao zx-mozda malo jaci ali nezamjetno...i btw vjerojatno su usporedivali technigas rs2 jer je on po izgledu isti kao topline,a po jacini je kao yasuni r....tako sam barem ja skonto kroz citanje foruma i tako to :D
edit: i neznam kako ga j*be cdi,ipak je ovo piaggio masina koja (barem dosad) nije imala blokirani cdi..
--- Kraj citata ---
A lupetanja jbt... :toothy3: rs70=tp topline=[po performansama vrlo blizu]Yasuni r....citaj malo FAQ.... :icon_thumright:
Evo ti graf...po 50-i put.... :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju