Tehnički kutak > Tuning skutera
Variomat za VXR
Keky.sb:
ja imam speed control i ne bi ga mijenjao za multivar. zadovoljan sam njime.
X-Spirit:
imao sam tu nesrecu da mi je kalota rasturila radilicu, a da ne pricam o drugim stvarima, kako se rolice brzo trose, klizaci takoder, i kako se piksna u variomatu potrosi kao da je od plastike, stoga multivaru ide jedan ogroman minus sto se tice izrade...
ali sad sam stavio serijski vario i osjetim kolika je razlika, s multivarom je isao puno puno bolje, no sta je tu je, multivar vise nikad nece na moj skuter...
[SB]Replica 180:
--- Citat: Keky.sb - 18 Kolovoz, 2009, 05:42:40 ---ja imam speed control i ne bi ga mijenjao za multivar. zadovoljan sam njime.
--- Kraj citata ---
mislim da ne treba davati ovakve izjave , posto nisi probao multivar nisi objektivan! a npr. ja mislim da bi s multijem isao bolje :icon_thumright: :icon_thumright: kvaliteta kalote i piksne je relativno losija, ali bi ljudi prelazili 30 000 s multijem, a da se ne otvara.... :sad3: :sad3:
jux-zg:
--- Citat: zipst - 18 Kolovoz, 2009, 02:40:19 ---samo zbog tih zubaca ili... :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Ne samo zbog toga,nego zbog ovog slucaja sta se desilo x-spiritu...takoder su mu zubci na kaloti otisli i rasturili mu radilicu...Nisam imao speed control pa neznam,al ova 2 multivara sta imam,na oba su zubci izlizani
Keky.sb:
--- Citat: [SB]Replica 180 - 18 Kolovoz, 2009, 13:46:04 ---mislim da ne treba davati ovakve izjave , posto nisi probao multivar nisi objektivan! a npr. ja mislim da bi s multijem isao bolje :icon_thumright: :icon_thumright: kvaliteta kalote i piksne je relativno losija, ali bi ljudi prelazili 30 000 s multijem, a da se ne otvara.... :sad3: :sad3:
--- Kraj citata ---
nisam ja probao, ali ima tko je pa se sada ne može voziti. osim toga, multivar ima lošiju obradu i troši valjčiće ko mutav.
u svakom slučaju, i speed control je pridonijeo performansama, a sad kolika je razlika u tim istim performansama, vjerojatno gotovo nikakva.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju