Tehnički kutak > Tuning skutera
Variomat za VXR
vx:
imao multivar, rašuškao se ,sad imam polini. vidjet ćemo koliko će on trajati. meni su zubci kalote od multivara super, ali između variomata i bolcne ima dosta lufta.
polini bi kao trebao biti trajniji zbog one masti....
i neznam zašto očekujete od tih variomata trajnost? oni traju vrlo kratko....
Nikon:
za joku znam, al koliko vas gori je kupilo polovne multivare vec koristene?
[SB]Replica 180:
--- Citat: Keky.sb - 19 Kolovoz, 2009, 00:58:57 ---nisam ja probao, ali ima tko je pa se sada ne može voziti. osim toga, multivar ima lošiju obradu i troši valjčiće ko mutav.
u svakom slučaju, i speed control je pridonijeo performansama, a sad kolika je razlika u tim istim performansama, vjerojatno gotovo nikakva.
--- Kraj citata ---
probao, pa se ne moze vozit.....pa niej bas tako on se na tom multivaru vozio par godina, a i vlasnik prije njega se vozio
na istom tom multivaru.... a ovo da zdere roline, to samo pokazuje koliko je bio razvaljen! :hello: :hello:
Nikon:
prvo... kalota se moze kupit druga,
drugo... kad proklapa kalota normalan covik je zamine a ne vozi xxx km s tim da mu razjebe radilicu.. jer stvarno triba to tulit da je razjebe..
trece ... kad bolcen dobije lufta to znaci da ima kilometara i kur*u taj variomat ...
cetvrto .. potrosni materijal kupujte nov a ne polovan...
peto ... koga boli jaje za zavrsnu obradu pari da ga gledas svaki dan, kanale ako te bas muci mos ispolirat.. a ako se nekom neda davat 100kn svake 4000km za nove kugle nek vozi serijalu
sesto... zaboravia san ;D
gokiSP:
ako ti uzmes novi multivar i ako uredno mijenjas klizace nece mu se nista dogodit i ja ne vidim u cemu je problem..ja sam ga imao i imam ga i nisam nikad imao problema a nije da nema kilometara.. :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju