Tehnički kutak > Tuning skutera
špricanje vode sr-ka
cameosb:
aj samo ti meni javi kad ćeš doći ili da ja dođem
kristijanSR70:
evo nakon rasprave svi ste fulali, kolegi je skoro riknuo kit, danas sam bio i vidio,naravno da je zakuho jer ne cilkulira voda jer je osla ona piksa sto ide kroz osovinu propelera sta drzi onu plastiku koju vrti poklopac magneta, sto je najbolje ta pikse nema valjda je izletila van negdje pitaj boga i isto tako rasklimala je okruglu onu plastike, pa ako neko ima viška to nek bude darezljiv pa mu to pokloni...
uglavnom problem rijesen
PS ja sam to sad rijesio tako da samo stavili piksu koju sam napravio od čavla ali to nije sigurno koliko ce izdrzat.
igor.sb:
bravo za tebe
zna alen da mu nije vrtilo vodu, ne radi, pa malo radi, pa ne radi :toothy11:
u to se uvjerio neku vecer :dontknow:
Zeljac:
imam ja jedno pitanje sr ditech ne curi voda termostat radi vodena pumpa radi nije nista zastopano i grije se , prelazi polovicuu ,,, pomozite mi molim vas sve zivo sam probo ne znam da kupim novu vodenu pumpu onaj osigurac odotraga na onoj plastici nije zdrobljeno nista ne znam sta da mu radim .. molim vas mjesec dana se zajebavam ocu pomizdit ne znam sta da radim ,. . :help: :'( :'( :'(
kristijanSR70:
nema normalnu cilkulaciju, izvadi van termostat,to ti netreba.....i svakako treba rijesit pumpu ako je curila,opet ce, to nevrijedi napamet nagađat,treba otvorit i vidit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju