Tehnički kutak > Tuning skutera

špricanje vode sr-ka

<< < (4/7) > >>

cameosb:
pas maters

jebeš posudu
otišao do poloja prije toga označio markerom na variu 2km tamo ful gas 2 nazad došom kući,vruče je ali špricalo nije,par kapi je vodena pustila na semeringu
a na vario ostalo 8mm do vrha markera,i da skuzio sam da nije zvono koje škripi nego onaj dio iza varia,kvačilo al(n)asera,pas maters kad ne znam rastavit ni kvačilo da ošmirglam ni vario da skinem

mario_f15:

--- Citat: cameosb - 17 Kolovoz, 2009, 16:57:04 ---pas maters

jebeš posudu
otišao do poloja prije toga označio markerom na variu 2km tamo ful gas 2 nazad došom kući,vruče je ali špricalo nije,par kapi je vodena pustila na semeringu
a na vario ostalo 8mm do vrha markera,i da skuzio sam da nije zvono koje škripi nego onaj dio iza varia,kvačilo al(n)asera,pas maters kad ne znam rastavit ni kvačilo da ošmirglam ni vario da skinem

--- Kraj citata ---
:laughing7: :laughing7: :laughing7:
vozi  kod zdenka
da covjek sredi :laughing7: :laughing7:

cameosb:
nema šta.treba dotegnit to iza varia

mario_f15:

--- Citat: cameosb - 17 Kolovoz, 2009, 17:11:43 ---nema šta.treba dotegnit to iza varia

--- Kraj citata ---
NEMA TU NIKAKOG DOTEZANJA
to se rasklimalo
 :toothy10: :toothy10:

kristijanSR70:
očito sr-ka pati za mnom, ja nisam imao problema nikako sa time da voda sprica,tj nikada nije, naravno nekad dok je vruć pa otvorim čep pa se cuje zvuk ko kad kolu otvaras ali nikad voda spricala,uvjek bilo sve ok

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju