Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zagorje tour 2009. - 3.puta zaredom - 4.10.2009 - CITAJTE 1. STRANICU!!!

<< < (130/135) > >>

marko_AeRoX:
tak se brusite ko da ste spili 50 litri vina  :toothy12: kaj bi bilo da smo jos isli kleti kak je bilo po planu? videl je kico da je vrag zel zajebanciju pa se pobral doma...   :toothy9:

dhorvat:

--- Citat: efz - 05 Listopad, 2009, 21:26:15 ---to ti je ekipa Poggi, ni bok nisu rekli :hmh:

--- Kraj citata ---

--- Citat: Poggiali - 05 Listopad, 2009, 21:21:07 ---al koji ste vi hajvani.. mi trubimo, vi sam pogasu xD reko da se pozdravimo bar  :toothy12:

--- Kraj citata ---

Da neno nije bil tak pijan mogo se sjetit di je naše mjesto rastanka, tam di smo testirali njegov motor. Mi čekamo ko budale jedno 5 minuta i nema nikoga. I na kraju smo otišli kad smo vidli da ste zalutali nekam, vjerojatno u neku klet  :laughing9: :laughing9:

--- Citat: jprekrit - 05 Listopad, 2009, 21:22:47 ---Pa i ja bi došo da sam se vozio 32.5 km/h ili kolko si već napiso da ste se vozili doma!!!  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---

Ovaj dottore sve kaj primi u ruke ide brutalno. Malagutija je na 2 km ravnice rastegnul 82 po GPS-u.

PS. na Malagutiju je Multivar i TOP remen tak da nije baš skroz serijala  :headbang: A kristinu i josipa smo čekali 5 minuta na kraju stare zagorske. Taman sam spišal onu litru beloga kaj smo spili  :laughing7:

2TDottore:

--- Citat: dhorvat - 05 Listopad, 2009, 21:35:34 ---Da neno nije bil tak pijan mogo se sjetit di je naše mjesto rastanka, tam di smo testirali njegov motor. Mi čekamo ko budale jedno 5 minuta i nema nikoga. I na kraju smo otišli kad smo vidli da ste zalutali nekam, vjerojatno u neku klet  :laughing9: :laughing9:

Ovaj dottore sve kaj primi u ruke ide brutalno. Malagutija je na 2 km ravnice rastegnul 82 po GPS-u.

PS. na Malagutiju je Multivar i TOP remen tak da nije baš skroz serijala  :headbang: A kristinu i josipa smo čekali 5 minuta na kraju stare zagorske. Taman sam spišal onu litru beloga kaj smo spili  :laughing7:

--- Kraj citata ---

jbt ja sam se poceo pitat kaj ce meni uopce brzi skuter ili motor kad sam sa najsporijim uvjek skoro prvi i moram cekat ove druge....al doro bar se uvjek stignem popisat u miru bozjem dok ih cekam....  :P

dhorvat:

--- Citat: marko_AeRoX - 05 Listopad, 2009, 21:34:10 ---tak se brusite ko da ste spili 50 litri vina  :toothy12:

--- Kraj citata ---

Mene je ona litra samo raživcirala. Jer mi kad krenemo nemremo ispod 2-3 litre stat  :laughing9: :laughing7:

efz:

--- Citat: dhorvat - 05 Listopad, 2009, 21:35:34 ---Da neno nije bil tak pijan mogo se sjetit di je naše mjesto rastanka, tam di smo testirali njegov motor. Mi čekamo ko budale jedno 5 minuta i nema nikoga. I na kraju smo otišli kad smo vidli da ste zalutali nekam, vjerojatno u neku klet  :laughing9: :laughing9:

--- Kraj citata ---
1. ko je bil pijan, ja sam bil sam podgrijan tak da neznam o cem pricas :dontknow:
2. di ste vi cekali 5 min. ne kuzim, zval sam na rundu kao ne fala moramo ic i gass, mi skrenuli prema centru, tak da ono... :jerk:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju